Какво трябва да направи Русия в Украйна? - така е

...
Какво трябва да направи Русия в Украйна? - така е
Коментари Харесай

Нацисткият план на Путин за "деукраинизация" и "деевропеизация" на Украйна! "Нямат право да съществуват", гласи той

Какво би трябвало да направи Русия в Украйна? - по този начин е озаглавена обява на " РИА Новости ", която изяснява в елементи проекта на Москва за войната в Украйна. Достъпът до съветската държавна организация е блокиран, само че публикацията, оповестена на 3 април, е налична през.

 Какво би трябвало да направи Русия с Украйна Какво би трябвало да направи Русия с Украйна Източник: Скрийншот/РИА Новости
Текстът, подписан от Тимофей Сергейцев, оправдава убийствата на цивилни, оправдава геноцида. В обявата се изяснява, че страната Украйна не би трябвало да съществува, а огромна част от украинските " нацисти " и тези от тях, които не признаят съветския режим би трябвало да бъдат унищожени. Обикновените жители на Украйна са избрани като " пасивни нацисти ", които би трябвало да бъдат превъзпитани или унищожени.

Убийствата на цивилни влизат в проекта за " денацификация "
Според Кремъл главната цел на войната е " денацификацията ", която е нужна, тъй като по-голямата част от украинците били овладени от нацисткия режим и неговата политика. Твърди се още, че хипотезата " хората са положителни - властта е неприятна " не работи. Това е в основата и на съветската политика по " денацификация ". В обявата се открива и съветското определение на този термин:
" Денацификацията е набор от ограничения във връзка с нацизираната маса от популацията, която механически не може да бъде подложена на директно наказване като военнопрестъпници. "
Твърди се още, че " съветските градове " Одеса, Харков, Днепропетровск и Мариупол са били подложени на " цялостен гнет " от украинските управляващи, с цел да бъдат спрени " антифашистите ".
" Нацистите, които взеха оръжие, би трябвало да бъдат унищожени оптимално на бойното поле. Не би трябвало да се прави разлика сред Въоръжените сили на Украйна и така наречен национални батальони, както и териториалната защита, включила се към тези два типа военни формирования. Всички те са еднообразно забъркани в изключителната свирепост против цивилното население, еднообразно отговорни са за геноцида на съветския народ, не съблюдават законите и обичаите на войната. Военните нарушители и дейните нацисти би трябвало да бъдат наказвани образцово и експоненциално. Трябва да има тотална лустрация. Всички организации, които се свързват с практиката на нацизма, са премахнати и неразрешени. "
Освен цивилните, влезнали в териториалната защита, съгласно Москва е " отговорна " и забележителна част от обществото, които били " пасивни нацисти ", които са подкрепяли " нацистката власт ". За да се реализира политиката по денацификация те би трябвало също да бъдат унищожени, или с други думи терминът геноцид е сменен с денацификация.
" Справедливото наказване на тази част от популацията е допустимо единствено като понасяне на неизбежните компликации на обективна война против нацистката система, осъществено с най-голямо внимание и поверителност във връзка с цивилните. По-нататъшната денацификация на тази маса от популацията се състои в превъзпитание, което се реализира посредством идеологическа принуда (потискане) на нацистките настройки и строга цензура: освен в политическата сфера, само че и безусловно в областта на културата и образованието. "
Освен това политическият хайлайф на Украйна би трябвало да бъде отстранен, защото не може да бъде превъзпитан. Според Кремъл " нацификацията " на популацията е осъществена посредством образованието и културата, както и посредством " нацистка агитация ", принуждение и гнет и посредством 8-годишната война с народа на Донас, който се бил разбунтувал против " украинския нацизъм ".

Украйна не може да съществува, най-малко едно потомство ще се денацифицира
" Денацификацията може да бъде осъществена единствено от спечелилия, което допуска (1) неговия безспорен надзор върху процеса на денацификация и (2) пълномощието да обезпечи подобен надзор. В това отношение една денацифицирана страна не може да бъде суверенна. Денацифициращата страна - Русия - не може да изхожда от демократичен метод във връзка с денацификацията. Идеологията на денацификатора не може да бъде оспорена от отговорния, подложен на денацификация. "
В обявата се показват и съответни периоди. Според Кремъл " периодите на денацификацията никога не могат да бъдат по-малко от едно потомство, което би трябвало да се роди, порасне и доближи зрялост в изискванията на денацификация ". Причината - " нацификацията на Украйна продължи повече от 30 години, започвайки най-малко през 1989 година, когато украинският шовинизъм получи легални и законни форми на политически израз и поведе придвижването за " самостоятелност " към нацизма. "
С други думи краят на социализма и отцепването от съветската сфера на въздействие е родило " украинския нацизъм ", който бил маскиран като предпочитание за самостоятелност и европейски път на развиване (според Москва път към деградация). В текста " украинският нацизъм " е съпоставен с немския от първата половина на 20 век.
" Украйна няма нацистка партия, фюрер или расови закони, само че заради своята еластичност украинският нацизъм е доста по-опасен за света от нацизма на Хитлер. Украинският нацизъм свободно се разпростира като фундаментална основа на всеки нацизъм - като европейски и, в най-развитата му форма, американски расизъм. Следователно денацификацията не може да бъде осъществена компромисно, въз основата на формула като " НАТО – не, Европейски Съюз – да”. Самият " групов Запад " е дизайнерът, източникът и спонсорът на украинския нацизъм. "
От обявата излиза наяве още, че Москва цели цялостното заличаване на Украйна и разделянето и на " новоденацифицирани " национални републики.
" Украйна " явно не може да се резервира като име на която и да е изцяло денацифицирана държавна единица на територия, освободена от нацисткия режим. Новосъздадените национални републики в свободното от нацизма пространство би трябвало и ще се развиват от практиката на икономическо самоуправление и обществено обезпечаване, възобновяване и рационализация на животоподдържащите системи на популацията. "
Авторът написа още, че Русия няма да се помири с безпристрастен статут на Украйна, тъй като страната " не би изкупила виновността си пред Москва ". И още, за възобновяване на Украйна би трябвало да се разчита само на Русия и да не се позволяват " проекти Маршал ".
" Денацификацията неизбежно ще бъде и деукраинизация. "
Тази политика е в основата на тезата, че " украинизмът е изкуствена антируска структура, която няма лично цивилизационно наличие ".

Донецк и Луганск в основата на новия режим
Властта в Украйна и подкрепящите ги жители би трябвало да приема войната като " исторически урок и възмездие на войната им ", твърди създателят. Според Кремъл в дирек на новото държавно управление би трябвало да се трансфорат хората, които не са подкрепяли властта. Като такива са посочени хората от Донбас.

Това обаче ще се случи след края на " специфичната военна интервенция " или другояче казано - " военна победа над режима в Киев, освобождение на територии от въоръжените последователи на нацистите, елиминиране на нацистите, залавяне на военнопрестъпници, както и основаване на систематични условия за следваща денацификация в спокойно време. "

След това органите на локалното самоуправление би трябвало да бъдат " изчистени от нацистки детайли ", а новата държавност да действа в тясно съдействие с Русия. За задачата цялото законодателство следва да бъде под съветски надзор. Освен това Русия ще основава " арбитражен съд за закононарушения против човечеството в някогашна Украйна ".
" За постигането на задачите на денацификацията е нужна поддръжката на популацията и прекосяването му на страната на Русия. "
Според Кремъл това ще се случи след края на " осведомителното затъмнение " в Украйна.
" Разбира се, ще отнеме известно време, до момента в който хората се възстановят от шока от военните дейности, с цел да се убедят в дълготрайните планове на Русия – че " няма да бъдат изоставени. "
Авторът регистрира, че надали тази цел ще бъде реализирана във всички територии на страната. Той предвижда, че тези, които не се примирят с съветското въздействие ще бъдат принудително демилитаризирани, статутът на тези области ще бъде безпристрастен, а " нацизмът " - публично неразрешен. Гаранция за този статут ще бъде " опасността за неотложно продължение на военната интервенция ", като това ще изисква непрекъснато съветско военно наличие на тези територии.

Планът на Путин за унищожаването на Украйна е същият като това, което говореше ген. Леонид Решетников през есента на 2016 година, до момента в който описваше какви са задачите на новия президент на България Румен Радев - " зачистка ", пречистване на българския проевропейски хайлайф. Тук задачите са същите. Прочетете сами

" Дебандеровизацията " ще е незадоволителна за денацификацията - бандеровският детайл е единствено реализатор и прикритие, дегизировка за европейския план за нацистка УКрайна, заради което денацификацията на Украйна включва и нейната неизбежна деевропеизация ".

Стъпките на Москва:
— Ликвидация на въоръжени нацистки формирования (което значи всевъзможни въоръжени формирования на Украйна, в това число въоръжените сили на Украйна), както и на военната, осведомителната и просветителната инфраструктура, която обезпечава тяхната дейност;
—Формиране на публични органи на самоуправление и милиция (отбрана и правоприлагане) на освободените територии, защитаващи популацията от терора на противозаконните " нацистки групи " ;
—Инсталиране на съветско осведомително пространство;
—Изтеглянето на просветителни материали и възбраната на просветителни стратегии на всички равнища, съдържащи " нацистки идеологически насоки " ;
—Масови следствени дейности за определяне на персонална отговорност за военни закононарушения, закононарушения против човечеството, разпространяване на " нацистка идеология " и поддръжка на " нацисткия режим " ;
—Лустрация, издание на имената на съучастници на " нацисткия режим ", привличането им към насилствен труд за възобновяване на разрушената инфраструктура като наказване за нацистки действия (за тези, които няма да бъдат подложени на смъртно наказване или затвор);
—Приемане на локално равнище, под надзора на Русия, на първоначални нормативни актове за денацификация възбрана на всички типове и форми на възобновление на " нацистката идеология " ;
—Създаване на мемориали, възпоменателни знаци, монументи на жертвите на " украинския нацизъм ", увековечаващи паметта на героите от битката против него;
—Включването на комплекс от антифашистки и денацификационни правила в конституциите на новите национални републики;
—Създаване на непрекъсната денацификация за период от 25 години.
За осъществяването на тези стъпки Русия няма да има съдружници, тъй като " това е чисто съветски бизнес ". Освен това Москва ще изкреняване както " украинският нацизъм ", по този начин и " западния тоталитаризъм " и неговите стратегии за " цивилизационна деградация и дезинтеграция ", както и механизмите за послушание на Запада и Съединените щати.
Съществуват обаче благоприятни условия за партньорства с страни, които Западът е потискал от епохи
" За да приложи на процедура проекта за денацификация на Украйна, самата Русия ще би трябвало най-сетне да се раздели с проевропейските и прозападните илюзии, да се осъзнае като последна инстанция за отбрана и опазване на тези полезности на историческа Европа ".

Превод: Offnews
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР