Какво точно се е случило и каква е причината за

...
Какво точно се е случило и каква е причината за
Коментари Харесай

Ядосан мъж удари бременна жена! Потърпевшите разказват как се стигна до грозната сцена

Какво тъкмо се е случило и каква е повода за случая, при който мъж шамароса бременна жена в Пловдив (Псувни и пердах на "Васил Априлов " поради огромно куче, стресирало бременно момиче!) описа персонално приятелят на потърпевшата. Той се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да показа своята позиция.  По описа му случаят е станал към 21 часа в сряда, 20.09.2017 година Двойката има куче, което разхожда вечер на хладно. Със фамилията на момчето, чийто татко по-късно ще се хвърли на пердах, те са съседи. Няколко пъти срещат детето да води напълно не по разпоредбите за сигурност немската си овчарка. 
"Момчето очевидно няма по какъв начин да си води кучето, което е едногодишна близо 40-килограмова немска овчарка, която го влачи по улицата. И аз съм с куче, сблъсквал съм се с доста обстановки, в които просто не може да избегнеш случай, тъй като индивидът насреща е несъответстващ и не може да води кучето си ",каза мъжът. 
"Плюс това хлапето е на 15 години и няма гражданското право да води кучето на каквато и да е разходка. Второ - има общински закон, съгласно който всички домашни любимци от едри породи би трябвало да са на мотив до метър и петдесет, а момчето го води на ролков мотив, на 5 метра от себе си и... си гледа в телефона. "
При първата среща с невръстният кучкар двойката поискала името и телефона на бащата. 
"Исках да беседвам с родителско тяло, защото той е неотговорен към нищо ", споделя пострадалият. "След няколко вечери отново се срещаме с него и ситуацията бе съвсем същата. Хлапето отново си гледа в телефона и си разхожда кучето. " Сега обаче младежът телефонира на татко си.  
"Аз му споделих - "Ок, звънни на вашите да слязат и да приказваме ". При което, след има-няма 3 или 4 минути се задават двама мъже и една жена. За мен изглеждаха очевидно нетрезви, въпреки че това не може да се докажи в тази ситуация ", разказва идващите моменти мъжът. 
Последвал скандал. Бащата на момчето посочил експанзия. Тогава бременната жена решила да въдвори мир и застанала посред двамата мъже и ядосаният по-възрастен мъж я блъснал. "Реших, че няма да ми посегне ", споделя и момичето. Но не - съседът я удря и то (по думите й) с ясното схващане, че тя е бременна.  
"Тя му сподели, че е бременна, а той отвърна - не ми пука.
Удари ми приятелката ", връща лентата по-младият мъж. 
Последвал пердах, момичето извикало полиция, дали пояснения, подали са тъжба, подписали са и съглашения да не се саморазправят с другото семейство. 
"Не считам да оставя нещата безнаказано, целият стрес се отразява на момичето, което не виждам каква тъкмо опасност е за 46-годишен мъж. Обясних, че това, което му се е случило, е малко за това, което направи, защото целият стрес рефлектира върху приятелката ми и респективно и детенцето в нея. "
Plovdiv24.bg е подготвен да даде естрада и на другата страна при изявено предпочитание.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР