Какво те притеснява в партньора ти? Всеки знае, че и

...
Какво те притеснява в партньора ти? Всеки знае, че и
Коментари Харесай

Какво мразят мъжете у една жена?

Какво те тормози в колегата ти? Всеки знае, че и мъжете, и дамите имат избрани аспекти на другия, които въобще не ни харесват. Може би решението би било в доста случаи да се поддадем на колегата си и на първо място да имаме добра връзка, която улеснява връзката ден след ден. Представяме ви 15-те неща, които мъжете не понасят в дамите.

1. Мъжете ненавиждат, когато тяхното пространство не се зачита. Е, да. И макар че множеството дами са наясно с това, в доста случаи ние не го разбираме и продължаваме да действаме по същия метод. Или може би те са тези, които би трябвало да ни схванат?

2. Мъжете ненавиждат ревността. И доста дами също, макар че мъжете по-рядко ревнуват и не схващат за какво някои неща ни тормозят. Вярно е, че има неоснователна ревнивост, която би трябвало да направляваме в някои случаи, макар че в множеството случаи имаме право да се съмняваме в тях.
Това са двата метода да овладеете безпричинните КРЯСЪЦИ на мъжа
Понякога мъжете, а и всички хора, умеят да прикриват същинската си същина, до момента в който не си загубите мозъка по тях. След това към този момент стартират п...
Прочети повече
3. Мъжете ненавиждат, когато дамите прекарват повече от час в подготовка. Те не схващат, че 15 минути са им задоволителни, а един час е малко за нас.  Е... мъже!

4. Мъжете ненавиждат, когато дамите приказват прекалено много. Понякога те даже " изключват " и откакто пуснете целия си монолог, ви задават типичния въпрос: „ Какво? “.

5. Мъжете ненавиждат, когато дамите подлагат на критика от самото начало. Те не схващат за какво би трябвало да имаме мнение за външния тип на едно момиче или за живота на различен и считат, че би трябвало да се ограничим да съдим единствено за своето.

6. Мъжете ненавиждат, когато сътрудникът им не харесва приятелите им. Те не виждат причина да не харесваме фирмите им, не са склонни да слушат никакви упреци и ще се опитат да ги пазят до гибел.
3-те най-важни неща, които мъжете чакат от дамите
Не е загадка, че една жена умее да ръководи мъжа си. За да стане това без доста звук, то е хубаво дамите да знаят някои трикове и да прил...
Прочети повече
7. Мъжете ненавиждат, когато една жена споделя: „ Казах ли ти!? “ Те не схващат по какъв начин постоянно можем да сме прави с нашите „ прогнози “ и ненавиждат да би трябвало да признаем, че сме били прави.

8. Мъжете ненавиждат да им изясняват какво да вършат. Обичат да са сами и да вървят на места, без да се постанова да споделят на никого, не понасят да бъдат следени! 

9. Мъжете ненавиждат да пазарят с жена. Рядко можем да намерим мъж, който обича да влиза в търговски център с жена, те избират да вършат нещо друго, с изключение на да прекарват часове в търсене на рокля, която ви стои идеално.

10. Мъжете ненавиждат, когато дамите желаят да гледат сантиментална комедия в театъра, в сравнение с екшън филм, единствено тъй като обичаният им артист е в него. В никакъв случай “ не е това, което те харесват най-вече на света и биха предпочели да си останат у дома и да гледат мача през уикенда.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР