Какво ще правят БСП, ако трябва да сформират правителство, след

...
Какво ще правят БСП, ако трябва да сформират правителство, след
Коментари Харесай

Борисов Е Безкомпромисен: Много Брутално Ще Действам! Възмездието Ще Застигне Всички, Които Са

Какво ще вършат Българска социалистическа партия, в случай че би трябвало да образуват държавно управление, откакто са се карали кой да им оглави листата. С президента ще се изпоядат кои от неговите хора да стават министри, означи Борисов.

Има ли излаз от имотните кавги

На този въпрос, заложен от водещия предаването Бойко Василев, министър председателят отговори, че за всеки решил, че всичко му е разрешено, не мислил с главата си или поддал се на манталитета си, ще има оставка от всички държавни постове и търсене на отговорност.

Но оставката е единствено половината от работата. Гарантирам на жителите, че няма да остане ненаказан човек. Министерство на вътрешните работи, прокурори работят - а някои тарикати, които са се възползвали, или ще върнат парите, или ще им конфискуват къщите - в случай че има закононарушения, ще им се търси отговорност. Докрай ще бъде направено всичко, с цел да спечелва справедливостта. Виновните - ще връщат пари или ще им конфискуват тези къщи, разгласи министър председателят.

Много брутално ще работя, безапелационен е Борисов. Европейската комисия знае, че българските органи ще са безкомпромисни във връзка с измамите с евросредства, добави той.

Яд ме е, позор ме е, грешката е моя, тъй като аз нито един път не отидох на посетители на нито един мой министър, сътрудник, кмет, регионален шеф - нито един път. Ако бях отишъл да видя, несъмнено щях да взема доста по-рано ограничения, разяснява Бойко Борисов.

Имам си къща, там съм се родил и там ще умра. Къщата ми в Банкя всеки я знае. Нито съм бил богат, нито ще стана по-богат, акцентира Борисов.

Това не е диагноза за цялата власт, счита обаче той. Партията ни толкоз доста е направила, не може да поеме виновността. Десетилетия ще се приказва какво сме създали ние, ГЕРБ, изрази убеденост той.

Всички национални произшествия по кое време са станали - при Българска комунистическа партия, Българска социалистическа партия, а в този момент ни гонят за един апартамент и асансьор, оплака се министър председателят.

Ако употребявам езика на Българска социалистическа партия, бухалката се стовари първо върху нашите кметове, министри, зам.-министри, единствено че аз няма да го кажа по този начин. Ще кажа отлично - в случай че желаете страната да е подредена, тъкмо по този начин би трябвало да се прави, безкомпромисно към всички, сподели още Борисов.

Сгреши ли Цветанов

Попитан за дясната му ръка Цветан Цветанов Борисов отговори, че с едно деяние той е заличил всичко хубаво, което е направил до момента.

Цветанов си го обичам като дете, доста години е около мен, като министър си заложи главата против военното крило на " Хисбула ", с " Наглите " и с отвличанията ", разяснява Борисов. Той напомни националната мъдрост: " да не сложиш лъжицата катран в кацата с мед ". Той тъкмо това направи. От знак, от човек, който имаше извънреден престиж след мен в партията, с това нещо - той просто заличи всичко положително, което е направил, посочи Борисов.

На въпрос какво ще се случи с Цветанов, Борисов отговори по този начин: " Има един ден в годината амнистия се споделя - той в този момент е 26 май. Ще забележим нашите гласоподаватели дали ще ни простят, дали няма. Дали ще се подведат по лъжите на другите ".

Премиерът изрече признателност на свободните медии в България, " тъй като те демонстрираха, че са свободни и демонстрираха доста недъзи ". Докрай ще бъде направено всичко, с цел да се възцари справедливостта и всяка една корист, изрази убеденост министър-председателят.

Върху какво да се замисли президентът

На припомнена от водещия имитация на президента Радев, че абсурдът с жилищата ще се уголемява до офшорни сметки, парцели в чужбина и непроверени пари Борисов означи, че президентът има доста какво да прави. Да се замисли за хората към него и за това, което е правено. На един държавен глава не му отива да приказва това, натърти Борисов. И за него изкараха информация, само че съм забранил да го разясняват, сподели той. По тези тематики да не приказваме, имаше общински и какви ли не жилища. Не ми го давайте за образец, съобщи Борисов.

Да си подредим къщичката

Проблем ми е моята партия (връщаме се към началото - б.р.), ГЕРБ би трябвало да подреди своята къщурка, безапелационен е Борисов. Там, където сме позволили неточност би трябвало да кажем - ето тук сгрешихме, не беше вярно, знаел съм или не съм, добави той.

Нашите гласоподаватели и членове желаят от нас да бъдем чисти. Искат да бъдем естествени. Те са оценили, и отново ще оценят направеното, уверен е водачът на ГЕРБ. Сега споделят: " Ей, вие не можете да бъдете като другите ". Затова се деля с толкоз доста хора ", разяснява Борисов. ГЕРБ до момента работеше съвършено. ГЕРБ би трябвало да съществува единствено като същинска, центристка, дясна, почтена национална партия, акцентира ръководителят на партията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР