Какво ще прави Слави Трифонов след края на шоуто му? Остава

...
Какво ще прави Слави Трифонов след края на шоуто му? Остава
Коментари Харесай

Какво ще прави Слави след края на шоуто?

Какво ще прави Слави Трифонов след края на шоуто му? Остава единствено месец, в който ще гледаме Дългия на екрана във формата, с който сме свикнали от цели 19 години! 

Хората бързо започнаха да спекулират за бъдещето на Трифонов, както и за ориста на целия му екип. Сред най-тиражираните версии е, че Трифонов ще се впусне в политиката, написа " Галерия ".

Дори това да се окаже правилно, Слави е почнал да прави проекти и за разнообразни планове, които да включат музикантите и артистите на шоуто. Близки до него настояват, че шоуменът възнамерява да се захване съществено с продуцентска активност и да се трансформира в директен съперник на Митко Пайнера. Тази активност напълно не му е непозната, защото при започване на демокрацията Трифонов основа БМК, с която поддържаше освен " Ку-ку бенд “, само че и редица родни артисти като Кали, Сашо Роман, Нина Николина, Мария Илиева, КариZма и други.

Най-вероятно след края на шоуто музикантите от " Ку-ку Бенд “ няма да спрат да основават нови песни – както за бенда, по този начин и независими. Напоследък даже се вижда, че артистите в шоуто натрупват нов репертоар и стремително показват части. Вероятно след тях ще последват турнета и участия по клубовете из страната.

Сред изпълнителите най-търсени са Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата. Според осведомени, сега Солтарийски и Гъмзата взимали по 5000 лв. на изява. Годжи също коства толкоз, само че откогато стана татко, е понамалил участията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР