Какво ще прави Слави Трифонов, а и екипът му от

...
Какво ще прави Слави Трифонов, а и екипът му от
Коментари Харесай

Слави купува кабеларка, кръщава я Седем осми и започва от септември?

 Какво ще прави Слави Трифонов, а и екипът му от 1 август? Това питат всички - и фенове, и медии, даже и гостите, които вземат участие в безусловно последните издания на “Шоуто на Слави ". Както самият водещ разгласи на 6 май, то свършва на 31 юли.
Отговор към този момент няма. Само клюки, като най-горещият измежду тях е, че Трифонов купува кабелната телевизия “Евроком ". И двете страни отхвърлят да има сходна договорка.

“Ще му кажем, тъй като не знае какво има ", обясниха през смях от шоуто. Екипът на Слави обаче е прочут с голямата си преданост и неналичието на празни приказки. Оттам в никакъв случай не разясняват клюки, а и да има нещо, избират да го кажат по малкия екран, когато всичко към този момент е реалност. В Би Ти Ви описват, че хората от шоуто идват всеки ден усмихнати, държат се общително с всички, работят по доста и качествено, само че не обелват и дума какво ще се случи.

“Като италианската мафия са ", шеговито разказват мълчанието им. “Няма такова нещо, стига сте чели жълти вестници. Ако има сходна покупка, ще дадем конференция, ще я обявим пред всички ", сподели пред “24 часа " и Петьо Стайков, прокурист на шефа в тв “Евроком ". Слухът обаче може и да се окаже истина съгласно доста меродавен източник. Той изясни даже и част от бъдещата скица на кабелната телевизия. Слави и екипът му започват с 3-часова програма още от септември В нея може би ще вършат и шоу, сходно на настоящето, което слиза от екрана на Би Ти Ви.

И нещо друго значимо - евентуално ще сменят името на малкия екран, която ще се споделя “Седем осми " - както названието на продуцентската къща на Слави. Тв водещият не обича да приказва в задатък за новите си планове, само че все по-ясно проличава на екрана, че поставя завършек на шоуто си.

Той постоянно е имал високи условия към декора в студиото си - да е първокласен и подреден, тъй като го демонстрира на милиони фенове всяка вечер. По същия метод с режисьорски усет подхожда и към сюжета в шоуто си - би трябвало да има спор по личните му думи, който да държи интереса на аудиторията.

За първи път от 19 години насам обаче е запуснал интериора си. Подът в студиото скърца! Не се чува от дребния екран, само че неприятният тон е мотив за непрестанни смешки и закачки сред водещия и гостите му. А евентуалната причина е, че шоуто към този момент няма потребност от ремонт.

“Още 6 дни! Шоуто свършва " - бланк с този надпис отброи последните му часове във вторник, 23 юли. Вероятно ще излиза и до самия завършек на 31 юли. “Какво ще правиш по-късно? И щерка ми това ме пита, и дядо ми, всички единствено за това приказват ", сподели в типичния си жанр боксьорът Киро Роки, изигран от Краси Радков.

“Вероятно ще правиш като мен - нищо! ", изясни по-късно Иво Сиромахов, превъплътил се във футболиста Божинката. Една от отличителните черти на “Шоуто на Слави " е, че умеят да се иронизират и занимателно да сервират това, което хората приказват за предаването. Така е и в този момент. Всички питат какво ще прави Слави. Официален отговор няма, което също е типично за шоуто. “Ще съобщим, когато му пристигна времето ", е дежурният отговор на екипа.

Единственото несъмнено е, че билети за последното шоу по Би Ти Ви нямаот няколко седмици. “Публиката в тези последни дни е неповторима. Чувствам се като на стадион, ужасно е ", сподели и самият Трифонов в ефира, до момента в който разговаряше с следващия си посетител - Димитър Туджаров - Шкумбата.

Ако беше нормална година с преподписан контракт сред продуцентската компания на Слави “Седем осми " и Би Ти Ви, шоуто на 31 юли щеше просто да е последното за следващия сезон. И както всякога през миналите 19 години, по този начин и в този момент екипът щеше да излезе в обичайния си отпуск през август.

“Този път надали ще имаме време за огромна почивка. Ще се работи ", споделиха сбито от шоуто. За Би Ти Ви сезоните обаче имат значение и август ще протече по същия лежерен метод, защото малкия екран пуска лятна стратегия. На мястото на шоуто в 22,30 ч ще се излъчва сериалът “Смъртоносно оръжие ". А макар че краят на предаването е предупреден, занимателното е, че му следва още месец живот по Би Ти Ви. През август ще продължат обичайните повторения на шоуто по обяд от 12,30 ч.

Пълнокръвната тв стратегия ще се върне на екрана наесен, а новият тв формат, който може да се появи на мястото на Слави Трифонов, евентуално ще бъде показан на 1 октомври или в края на септември. Какво ще показва телевизията?



Спекулациите са безчет, само че истината е, че новата програмна скица към момента не е подготвена, изясняват от медията. Тя договаря с доста продуценти, с които се разискват нови излъчвания, а не сляпо повтаряне на досегашното едночасово шоу. Вариант също е някое от съществуващите излъчвания на Би Ти Ви просто да бъде преместено в часовия пояс на Слави.

Дълги договаряния от месеци води и продуцентът Магърдич Халваджиян, който преди години дружно с брат си Джуди измести всички свои излъчвания от Би Ти Ви поради недоразумение с малкия екран. Върнат ли се в този момент там, съвсем е несъмнено, че няма да вършат още веднъж “Господари на ефира ". Затова пък нашироко се разисква разновидността за напълно ново предаване, което ще се води от Димитър Рачков или Ненчо Балабанов. Разбира се, всичко това е в областта на догатките. Докато няма подписан контракт, останалото е просто вяра.

“В Би Ти Ви няма никакво напрежение за есенната стратегия. Още повече че и финансовите резултати за последното тримесечие са доста положителни ", споделиха чиновници в медията. Приходите на “Би Ти Ви Медия груп " за този интервал са 22,6 млн. $, демонстрира преди малко оповестеният отчет за финансовите резултати на съдебномедицинска експертиза (Central European Media Entertprises) - притежателя на Би Ти Ви. Това е с 3,5% по-малко от същия интервал предходната година, само че поради измененията във валутния курс оборотът се усилва с 2,5% за тримесечието и с 4,5% за шестмесечието на годишна база. Печалбата пораства с 47,2% за трите месеца и със 72,4% за шестте.

Коя е кабеларката,  харесана от Трифонов?



“Евроком " е измежду най-дългогодишните кабелни малките екрани и измежду дребното, останали да излъчват стратегия с народен обсег. Тя постоянно звучи опозиционно и пристрастно на фона на огромните справедливи медии и на някои дребни проправителствени канали.

В 24-часовата си стратегия има всичко, както подхожда на политематична телевизия - вести, спортни излъчвания, шоупрограми, само че най-застъпени са публицистичните излъчвания вид токшоу. Впрочем те са и най-евтини - водещ, студио с една или две камери и посетители, които идват на крайници.

“Евроком " е единствената телевизия, дала естрада на известни имена да вършат излъчвания - “ЕвроДикоф " на Сашо Диков, “Честно казано " с Люба Кулезич, “Времена и нрави " на проф. Юлиан Вучков, “Бареков и Байрактаров без цензура " - на някогашните депутати Николай Бареков и Димитър Байрактаров. Водещ там е и Минчо Христов, също някогашен народен представител, с “Премълчани истини ", както и фамозният Жорж Ганчев с “При Жорж - музика, изкуство, просвета ".

Най-много ефирно време обаче има “Делници " - следобедно-вечерният 4-часов блок (16-20 ч), воден всеки ден от журналиста Николай Колев (известен водещ и по Българска национална телевизия преди време). Същият този блок се повтаря на идващия ден сутринта от 6 до 10 ч. Така Колев приказва от екрана по 8 ч в денонощието.

Тв “Евроком " започва през 1996 година като част от компанията “Евроком кабел ". Излъчва 24-часова стратегия по кабел и спътник, както е и записана в Съвета за електронни медии.

Медията потегля в разцвета на кабеларките малко принудително, както и всички други тв канали, които са благосъстоятелност на нароилите се по това време кабелни мрежи. Причината е, че тогава съществува условие всяка кабелна мрежа да има лична тв стратегия. Първите опити са изключително нескопосани, защото телевизия стартира да се прави в цялата страна от хора, които са най-вече техничари, желаят да разпъват кабели и в никакъв случай не са имали концепция да основават тв излъчвания.

От няколко години кабелната мрежа на “Евроком " е част от А1. Телевизията е благосъстоятелност на Злати Златев и Росен Илчев - и двамата са хора, които се занимават с кабелни мрежи и техните малките екрани от зората на този бизнес. По данни на ЦИК през 2017 година “Евроком " получава най-вече пари (повече от Българска национална телевизия, Би Ти Ви и Нова тв) - 414 хиляди лв., от медийните пакети за президентските избори и осведомителната акция за националния референдум.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР