Какво се случва с душата, след като напусне тялото? Как

...
Какво се случва с душата, след като напусне тялото? Как
Коментари Харесай

Какво става с душата, след като напусне тялото

Какво се случва с душата, откакто напусне тялото? Как и за какво отиват в отвъдното? Какво съставлява то? Това са все въпроси, на които всеки желае отговор.

Хората са събирали друга информация през вековете. Те открили, че значително информацията се припокрива.

Събраната информация постоянно е получавана от медиуми, хора изпаднали в транс или под внушаемост. Те биват изпращани в другото измерение и по-късно дават информация, какво са претърпели там. Често информация за отвъдното са давали и хора изпаднали в клинична гибел. Душата им отива за малко в другото измерение и я връщат назад. Информацията за тунела със светлина е най- постоянно описвана от тях.

Според проучванията на международно прочут американски лекар по хипнотерапия, душата претърпява следните неща, откакто напусне тялото на индивида.

1. Душата вижда мъртвото тяло

Тялото е една от обвивките на душата и тя не тъгува за нея. Тялото за душата е като саркофаг, като ризница, която я защищава. Душите могат да трансформират външния си образ благодарение на специфичната материя от която са построени. Тази материя е незнайна на човешките сетива. Душата, отделяйки се от тялото, продължава напред.

2. Душата минава през тунел със светлина

 Мъж в Тунел

Както споменахме по- горе, информацията за светлина най-после на тунела е постоянно описвана преживелица от хора изпаднали в клинична гибел. Смята се, че тунелът се отваря за душите, които са завършили задачата си на земята.

3. Душата се среща с Ангели и роднини

Именно в края на този тунел душата е посрещана от нейни родственици и близки от Отвъдното. Според някои книги на посрещането на душите идват и домашните им любимци. Освен душите на роднините и любимците, на посрещането участват и специфични ангели – посрещачи.

4. Душата прави обзор на живота си

Смята се, че целият живот на всеки един от нас се снима с невидима камера от Отвъдното. Този филм човек преглежда, когато почине. Той може да превърти и да види както последните дни от живота си, по този начин и детството. Първият път е автоматизирано, само че идващите пъти е, с цел да премисли живота си и да разбере дали е извършил задачата си на земята, позволил ли е някакви неточности или грехове.

5. Душата не желае да се връща на Земята отново

Предполага се, че това е по този начин, тъй като щом душите усетят успокоение и обич, те не желаят да се връщат назад. Много постоянно обаче те се връщат на Земята още преди да са стигнали края на тунела. При други това се случва откакто са имали къси срещи с близки или родственици. Това се случва доста постоянно при хората изпаднали в клинична гибел.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР