Какво се случва с Антон Недялков? Въпрос, който явно се

...
Какво се случва с Антон Недялков? Въпрос, който явно се
Коментари Харесай

Какво се случва с капитана на Лудогорец?

Какво се случва с Антон Недялков? Въпрос, който очевидно се опасяват да зададат в Разград или пък от клуба не желаят да кажат...

Левият бек пропусна цялата зимна подготовка, не води тренировки с отбора и сега. В края на есенния дял Недялков се завърна на терена след следващата травма, само че при започване на януари отпътува незабавно за Португалия за прегледи. Оказа се, че остарелият проблем с хрущял се е възобновил и играчът отново влезе в лазарета. Оттогава обаче старши треньорът Георги Дерменджиев даде куп изявления, както и шефовете на клуба, само че никой по този начин и не разясни какво тъкмо се случва с Антон Недялков?

Колегите от " Тема Спорт " схванаха, че националът е почнал тренировки, само че към този момент самостоятелно. Очаква се левият краен бранител да се завърне към пълноценни занимания и мачове през втората половина на април. Но това ще е в най-хубавия случай, в случай че всичко върви обикновено.

Тук се появява и различен притеснителен въпрос, каква ще е ориста на Недялков в Разград. Договорът му с Лудогорец е до края на сезона и към този момент той не е получил предложение за нов. Така през юни националът става свободен сътрудник, а още занапред всеки клуб може свободно да води договаряния с него.

Почти несъмнено " орлите " ще му предложат нов договор, само че той надали ще е при същите условия, както до момента. Бранителят пропусна много мачове и тренировки. Футболистът е споделил пред близки, че на този стадий не мисли за това и би приел всяко решение на клуба. За него най-важното било да успее да се възвърне и отново да стартира да играе.

Съдбата на Антон Недялков поразително наподобява на тази на някогашния вратар на Лудогорец Владислав Стоянов, който също дълго време бе отвън строя поради интервенции. Левият бек бе притеглен от разградчани през лятото на 2018 година. На 30 април той ще навърши 31. През лятото на 2022-ра за последно удължи договора си с " орлите ".
 Изпуска ли Чичо Гошо съблекалнята на Лудогорец?
Изпуска ли Чичо Гошо съблекалнята на Лудогорец?

Скандал със Секо!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР