Какво се случва бившия водещ на „Захарно петле” Бате Николай?

...
Какво се случва бившия водещ на „Захарно петле” Бате Николай?
Коментари Харесай

Бате Николай е в неизвестност

Какво се случва някогашния водещ на „ Захарно петле” Бате Николай? Актьорът изчезна и от месеци никой не е чувал нищо за него, написа HotArena.

От дни обичания от всички водещ не дава отговор на мобилния си телефон. А негови познати разкриват, че не са го чували или срещали от средата на предишния месец.

В доста къс интервал от време артистът загуби доста близки свои хора – щерка му Надежда се самоуби през ноември, а през януари той загуби и актрисата Мариана Аламанчева, с която се познаваха повече от половин век и водеха дружно предаването „ Захарно петле”.

Бате Николай претърпя тежко загубите им и не е изключено да е изпаднал в тежка меланхолия. През миналата година артистът стана очевидец на още една огромна покруса – Зорница, дъщерята на Аламанчева също се самоуби.

„ Познавах Мариана от 55 години. След гибелта й останах като сирак. За мен тя беше като сестра”, споделя Бате Николай.

Самият той признава, че 2017 е била като прокобна за него – освен губи дъщерята на най-близката си другарка, само че и личното си дете. Актьорът има и проблеми със здравето, а един от синовете му се реалокира да живее при него в софийското село, където има къща, с цел да не остава самичък.

„ Само за няколко месеца претърпях два пъти кома. Веднъж поради куче, след това поради обирджия. И автомобил ме блъсна, само че моето не е нищо. Не поисквам на никого да му се най-лошото – детето да си отиде от него. Няма по-голяма болежка от тази”, безапелационен е артистът.

Той нееднократно е споделял, че най-голямата му цел е да построи голям комплекс за лекуване на деца, където да се залага на смехотерапията и заниманията, с цел да могат малчуганите по-лесно да одобряват лекуването си.

В момента обаче приятелите му се тревожат за него самия. И приканват всеки, който има информация за него да я разгласи обществено, тъй като са мощно обезпокоени за това какво се случва с артиста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР