Какво се случи на този пленум, на който се говореше,

...
Какво се случи на този пленум, на който се говореше,
Коментари Харесай

Опозицията в БСП извади един голям, но мек и тъп меч

„ Какво се случи на този пленум, на който се говореше, че ще се желае оставката на Корнелия Нинова, само че както споделих на Валери Жаблянов, както постоянно опозицията извади един „ огромен, само че мек и тъп меч? “, попита водещата Илиана Беновска ръководителят на БСП-София в седмичното обзорно политическо предаване „ Беновска пита “ по „ Канал 3 “.
Събеседникът й отговори: „ Добро съпоставяне в рицарски жанр! “.
Изводите от пленума на Народно събрание на Българска социалистическа партия.
На пленума са се чули разнообразни гледни точки като трактовка на изборите. Изводът на Паргов е, че Българска социалистическа партия няма нито велики триумфи, нито велики загуби. Изборите са посочили, че Българска социалистическа партия има организационни проблеми, тъй като спрямо предходни локални избори в избрани области Българска социалистическа партия са останали без кметско посланичество.
Донякъде Българска социалистическа партия са се „ върнали в мача “, тъй като имат 4 регионални града. „ Но несъмнено резултатите, колкото и да са положителни, те не са задоволителни за претенциите, които ние имаме като партия и от през днешния ден стартира подготовката за идващите избори! “.
Представянето на Българска социалистическа партия на локалните избори в София.
Не бих споделил, че сме спечелили в София, тъй като загубихме с 20 000 гласа, въпреки и това да е най-хубавото показване на балотаж на Българска социалистическа партия в София от 30 години. Рекордът към момента го държи Стоян Александров от 2003 година, който загуби на първи тур с 5 000 гласа, само че на втори за жалост усили разликата на 35 000. Но това е единствено статистика.
Като цяло мога да кажа, че имаме връщане в локалната власт, което си го обещахме като реванш след 2015 година Двойно и малко повече увеличихме листата, имаме двама районни кмета. Можеше да имаме и повече, стотина гласа не ни доближиха в регион „ Искър “. В „ Люлин “ и в „ Красна поляна “ преимуществото на ромския избор надви. Но по този начин е, на избори в България като на избори.
Сега след направената равносметка би трябвало да стартираме да работим, ние ще следваме нашите платформи, ще се опитваме да постановяваме решенията и да търсим съдружници в новия общински съвет! “, безапелационен беше ръководителят на Горско стопанство на БСП-София. Той добави, че политическата конюнктура в София е много разбъркана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР