Какво се случи до този час? Зимните курорти у нас са

...
Какво се случи до този час?
Зимните курорти у нас са
Коментари Харесай

Въпреки въглеродния отпечатък, повечето не се отказват от мусаката, показва анкета на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Зимните курорти у нас са цялостни с туристи. Най-много са пристигнали от Гърция и Северна Македония, заяви Румен Драганов от Института за оценки и разбори в туризма. 60 хиляди българи ще посрещнат Нова година в чужбина. 10 хиляди ще бъдат на проведени екскурзии. 5 хиляди са избрали екзотични дестинации - Северна Африка, Карибския басейн, Малдивите и други по-топли места.

Природният газ ще нарастне с повече от 14 % от 1 януари, стана ясно по време на публично разискване в Комисията за енергийно и водно контролиране, съобщи

Председателят на енергийния регулатор Иван Иванов уточни като съществена причина скокът на европейските тържища. И той, и изпълнителният шеф на " Булгаргаз " Николай Павлов, се обърнаха към ръководещите да бъде открит метод за компенсиране на топлофикациите, които след мораториума върху цените на парното ще би трябвало да продължат да купуват газа на по-високи цени, а да го продават на потребителите на доста по-ниски равнища.

Тригодишно дете е в болница след рухване от козирка на жилищна постройка в Сливен. То е в устойчиво положение, с черепна контузия, само че контактно и в схващане, заяви Случката е от през вчерашния ден - детето е паднало от бетонна козирка на постройка, откакто било оставено без контрол.

Жената, пометена от кола на спирка в София, към момента е с заплаха за живота. Инцидентът е станал в кв. " Дървеница " през вчерашния ден следобяд, в сектор от бул. " Св. Климент Охридски ". Пострадалата 36-годишна жена е настанена в Окръжната болница.

" Мусаката е локална храна. Моля изчислете въглеродния отпечатък на 1 банан, който идва със аероплан от Южна Америка " - това е един от многочислените мнения по днешната ни тематика: " Ще се откажете ли от мусака, откакто тя е с максимален въглероден отпечатък? ". Какво друго ни споделихте досега, ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Ще се откажете ли от мусака, откакто тя е с максимален въглероден отпечатък? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР