Какво се случи до този час? Стрелба по съсед, бягство и

...
Какво се случи до този час?
Стрелба по съсед, бягство и
Коментари Харесай

Кантарджиев: Хапчетата на „Пфайзер“ и „Мерк“ действат срещу Омикрон

Какво се случи до този час?

Стрелба по комшия, бягство и укриване подвигнаха баретите към хасковско село.

Лекарствата на " Пфайзер " и " Мерк ", които са ефикасни против тежко боледуване от Коронавирус, работят и против разновидността Омикрон - още от седмичния здравен коментар на проф. Тодор Кантарджиев ще чуете в подкаст новините.

" Задължително шетам снега освен пред входа, само че и тротоара, в частта, която се води прилежаща към постройката. Обаче не са изключително доста хората, които го вършат, тъй че е хубаво да се напомня от време на време, че е е отговорност на жителите да си поддържат тротоарите пред къщите " - това е единствено един от знаковите мнения по анкетата ни: " Чистите ли сняг пред входа на дома ви? " Още любопитни отзиви чуйте тук:



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Чистите ли сняг пред входа на дома ви? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР