Какво се случи до този час? Руската армия обяви отваряне на

...
Какво се случи до този час?
Руската армия обяви отваряне на
Коментари Харесай

„Отворени врати за Украйна“: Войната може да не свърши скоро, но можем да помагаме

Какво се случи до този час?

Руската войска разгласи отваряне на филантропични коридори от Украйна за Русия. От кабинета на Зеленски го дефинираха като " изцяло аморално ".

Цената на природния газ в Европа сложи нов връх.

В Белгия от през днешния ден отпада зеленият сертфикат, маските остават единствено в градския превоз и лечебните заведения.

" Нищо не би трябвало да затваряме. Путин си отива така и така. Да гледаме сегашни и бъдещи ползи " - това е един от знаковите мнения по отношение на днешния ни въпрос: " Да затворим и пристанищата за съветски кораби. Подкрепяте ли? ". Какво още споделихте с нас досега, ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Да затворим и пристанищата за съветски кораби. Подкрепяте ли? " - това ви питаме през днешния ден по отношение на желанието на българското държавно управление да направи това, по образеца на редица други страни.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР