Какво се случи до този час? През март у нас пристига

...
Какво се случи до този час?
През март у нас пристига
Коментари Харесай

Новата минимална заплата ще направи малките бизнеси по-бедни, коментират слушатели на Podcast новините

Какво се случи до този час?

През март у нас идва пета ваксина против Коронавирус. Първоначални данни демонстрират, че е ефикасна против Омикрон, само че са нужни още изследвания. Това заяви в изявление за Богдан Кирилов, шеф на Изпълнителната организация по медикаментите. По думите му все още в нито една страна членка няма осъществени доставки от имунизацията на " Новавакс ".

България и Северна Македония приготвят взаимно честване на годишнината от рождението на Гоце Делчев, разгласи министър председателят Кирил Петков. По време на чуване в Народното събрание тази заран той регистрира като позитивен факт взаимното съвещание сред двете държавни управления и акцентира, че на него е реализиран забележителен прогрес в разговора в разнообразни области. Петков означи, че фокус е бил подложен и върху правата на хората с българско съзнание в Република Северна Македония, като е декларирано политическо желание те да бъдат вписани в конституцията на страната, само че без да бъдат поети задължения за периоди.

Рафаел Надал отива на 29-я си край от шампионати в Големия шлем. Съперникът му ще стане явен по-късно през днешния ден. Рафа се завърна след месеци терапия и възобновяване от контузия, пропусна действително цялата втора половина на 2021-ва, само че на старта на новата година взе купа в подгряващия шампионат в Мелбърн, а в този момент е на край в същинската конкуренция, съобщи " Корнер ".

" Минимална заплата от 710 лв. няма да реши казуса с работещите небогати, само че ще направи дребните бизнеси още по-бедни. Държавите просперират, когато дребните бизнеси порастват, а не когато имат огромни разноски ". Това е един от знаковите мнения по отношение на днешния ни въпрос: " 710 лева минимална заплата взема решение ли казуса с работещите небогати? ". Какво още споделихте с нас досега, ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" 710 лева минимална заплата взема решение ли казуса с работещите небогати? "

Това ви питаме през днешния ден по отношение на плануваното нарастване на минималното заплащане от 1 април и поръчката на финансовия министър Асен Василев, че бизнесът би трябвало да провежда личния състав си по този начин, че да няма работещи небогати.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР