Какво се случи до този час? Педиатричната ваксина срещу COVID, която

...
Какво се случи до този час?
Педиатричната ваксина срещу COVID, която
Коментари Харесай

Кантарджиев: 14% от децата карат „дълъг COVID”

Какво се случи до този час?

Педиатричната ваксина против Коронавирус, която ще се ползва при децата от 5 до 11 години - в тройно по-малка доза, само че със същата успеваемост като при тази за възрастни. Ще бъде налична в 69 пункта за имунизация у нас.

" Децата в тази възраст не боледуват тежко, карат го като лека простуда! Имунитетът им е доста мощен и нямат проблем с вируса. Така че, те не се нуждаят от имунизацията " - това е един от знаковите мнения по отношение на днешната ни анкета: " Ако сте родител на дете сред 5 и 11 години, ще го ваксинирате ли против COVID-19? "

И още в подкаста:

14% от децата карат по този начин наречения " дълъг Коронавирус " - месеци на унесеност, лесна уморяемост, затруднени придвижвания и болки в мускулите и ставите. Още от седмичния здравен коментар за Podcast новините на проф. Тодор Кантарджиев ще чуете по-късно.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Ако сте родител на дете от 5 до 11 години, ще го ваксинирате ли против Covid-19? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР