Какво се случи до този час? Обрат - ако президентът наложи

...
Какво се случи до този час?
Обрат - ако президентът наложи
Коментари Харесай

Ще успее ли проф. Николай Габровски да намери нов тон за правителство?

Какво се случи до този час?

Обрат - в случай че президентът наложи несъгласие върху измененията в изборното законодателство, ГЕРБ щели да го поддържат.

Европейският съюз се готви да забрани артикули като соя, кафе и какао.

Задръстване от петролни танкери в турски териториални води - сигнал, че международните петролни потоци отвън съветския експорт може да бъдат нарушени след тавана на цените.

У нас, Панаирът на книгата в НДК се завръща с огромно издание след пандемията.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в:  -  -  

Какво ни впечатли доскоро?  

За възбрана на няколко продукта, считани за " съществени фактори за обезлесяване ", измежду които кафе, какао и соя, реализира съглашение Европейският съюз, оповестиха от Брюксел. Подробностите чуйте в обедните Podcast вести.  

А какво ще кажете за това? 

Кандидатът за министър председател на ГЕРБ проф. Николай Габровски разгласи начало на диалози за сформиране на държавно управление. В първото си изявление след приемане на мандата от президента Румен Радев той зададе посока за кабинет от специалисти, които са отдалечени от партийните структури, само че не назова имена.

" Страхувам се, че сега България е на един кръстопът на доста рецесии - на обществена, на икономическа, на енергийна, има доста сериозен мигрантски напън. Една от водещите аргументи за всичко това е политическата рецесия. Знаете какъв брой избори имаше. Това нещо би трябвало да спре по някакъв метод. Надявам се, че изборът за мен, като персона, която е консенсусна, професионална, еднообразно отдалечена от всички партии, имаща добър разговор с всички партии, ще даде опция за един нов звук в политиката, тъй като политическото говорене видяхме, че не води до нищо, чисто политическите пристрастености също ", сподели проф. Габровски.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР