Какво се случи до този час? Нов порой наводни Карлово. В

...
Какво се случи до този час?
Нов порой наводни Карлово. В
Коментари Харесай

Подкрепяте ли следизборна коалиция на анти-Газпром партиите с ГЕРБ?

Какво се случи до този час?

Нов проливен дъжд наводни Карлово. В Стара Загора двучасов пороен дъжд аргументи вреди по улиците.

Окончателно - карцерът на Бойко Борисов през март е бил противозаконен. Министерство на вътрешните работи ще заплати 480 лв. за правосъдни разходи по делото, заведено от водача на ГЕРБ.  

Драматичен завършек на присъединяване на Григор Димитров на шампионата в Уинстън-Сейлъм - българинът се отдръпна по време на втория сет.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Тенис звездата Серина Уилямс, която е и другарка на Меган Маркъл, стана първият посетител в подкаста на някогашната американска актриса, който ще нищи клишетата за дамите, съобщи Франс прес. Какво си споделиха двете, чуйте в Podcast новините. 

А какво ще кажете за това?

Бойко Борисов още веднъж подаде ръка на " Демократична България " за бъдеща коалиция, като уточни базата ѝ - " 100% диверсификация от " Газпром ". Лидерът на ГЕРБ прикани да се откри път за устойчиво ръководство, тъй като алтернативата била каскада от избори в най-лошото време, написа

В София през днешния ден се възобновяват митингите против сделки с " Газпром ", в които ще се включват политици от Демократична България и Политическа партия. Поредната проява под наслов #ГAZwithme ще стартира в 18 ч пред президентството, на бул. " Дондуков " 1. Десните са възмутени от желанието на служебният кабинет за договаряния с Москва.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР