Какво се случи до този час? Късметлия решил да не

...
Какво се случи до този час? Късметлия решил да не
Коментари Харесай

Според 56% от хората, ако данъците им останат там, където живеят, то ще стане по-добро място

Какво се случи до този час?

Късметлия решил да не се върне от Турция в Северна Македония с рейса на " Беса Транс ". Младият мъж на име Енес обаче два дни не могъл да се свърже със фамилията си. В крана сметка, се прибрал жив и здрав при невярващите си родини, споделя.

Докъде стига дезинформацията: млад мъж с подправен документ издъхна в болница от затруднения от ковид. Не се ваксинирал, тъй като го било боязън от репродуктивни проблеми. Отказал и О2, с цел да не му изгори белите дробове. Д-р Кирил Пеев от ИСУЛ, където е лекуван мъжът, прикани пред: " Не вярвайте на врели-некипели. Абсурд е да се приказва, че кислородът изгаря белия дроб. Той доставя субстанции, с цел да може белият дроб да се пребори с инфекцията ". А изгодите от имунизациите са неведнъж повече от възможните вреди, повтори лекарят.

" България би трябвало да се развива отмерено на всички места, а освен 4-5 области " - това е единствено един от знаковите мненията по днешната ни тематика " Ако вашите налози останат където живеете, по-добро място ли ще стане то? " Още любопитни отзиви ще чуете в подкаст новините.

Готвят затвор за родители в Гърция, в случай че откажат да пуснат децата си на учебно заведение поради противоречие със здравните Коронавирус протоколи. Учениците там би трябвало да си вършат домашни проби два пъти седмично. Това докара до митинги пред някои учебни заведения и тъжби против учители и шефове. А у нас готвените промени са за това по кое време да стартира образователната година - акад. Николай Денков предлага това да става от началото на септември, а не от 15-и.



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Ако вашите налози останат където живеете, по-добро място ли ще стане то? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР