Какво се случи до този час? Европейската комисия разреши срокът за

...
Какво се случи до този час?
Европейската комисия разреши срокът за
Коментари Харесай

Да на 100% от парите за майчинство през втората година при връщане на работа, казват Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Европейската комисия позволи срокът за оценката на българския План за възобновяване и развиване да бъде продължен с още един месец. Искането бе импортирано през вчерашния ден, когато изтичаше второто по ред удължение. След това решение се чака оценката по проекта да бъде дадена на 15 март, осведоми.

Премиерът Кирил Петков даде обещание още средства за армията с актуализацията на бюджета. По думите му дефицитите в бранш " Отбрана " са големи. В началото на държавното съвещание министър-председателят разгласи, че с актуализацията на бюджета, планувана за средата на годината, ще се заделят спомагателни средства за армията.

Алберт Попов направи ново доста мощно олимпийско показване и зае девето място в слалома от алпийските ски, съобщи " ". Българинът бе девети и след първия манш, единствено на 70 стотни от върха, като при второто втурване резервира равнището на своето показване.

" Няма неприятно майките да получават цялостния размер, в случай че се върнат на работа, само че за какво би трябвало да се подтикват да се върнат на работа? По-добре е да си гледат детето у дома " - това е един от мненията ви по отношение на днешния ни въпрос: " Жените да получават 100% от парите за майчинство, в случай че се върнат на работа втората година. Да или не? ". Какво още споделихте с нас досега, чуйте в Podcast новините:



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Жените да получават 100% от парите за майчинство, в случай че се върнат на работа втората година. Да или не? ". Този въпрос задаваме през днешния ден във връзка концепцията на ГЕРБ вместо половината от компенсацията за втората година от развъждането на дете, майката да получава целия му размер, в случай че се върне на работа. Към момента отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР