Какво се случи до този час? 32-годишният нападател на медицинската сестра

...
Какво се случи до този час?
32-годишният нападател на медицинската сестра
Коментари Харесай

Путин обяви частична мобилизация. Очаквате ли прилив на руски преселници в ЕС?

Какво се случи до този час?

32-годишният нападател на здравната сестра от незабавното поделение на болничното заведение в Перник ще бъде съден при ускорена процедура. С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвиненият е арестуван за 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за непрекъснат арест. От здравното министерство оповестиха, че здравната сестра се възвръща, само че е с тежка психологична контузия. 

Двете дами и детето, които пострадаха при случая с рейс на градския превоз в София, са изписани от " Пирогов ", откакто са минали подробни прегледи и проучвания, оповестиха от лечебното заведение. Автобус по линия 4 на Столичния градски превоз се блъсна в дърво в ж.к. " Младост " 2 през вчерашния ден следобяд, при което пострадаха осем души. Съмненията за инфаркт на 60-годишния водач на рейса не се потвърдиха, откакто той беше признат за обзор в болница " Света Анна ". Не са открити и увреждания в мозъка.

Служебното държавно управление ще разиска план на разпореждане за безплатно даване на филантропична помощ за Украйна. Очаква се, също така, на днешното постоянно съвещание служебните министър председател и министри да обсъдят и още промени в листата за републиканските пътища, за които се събира тол такса за изминато разстояние, както и даване на бутилирана вода от държавния запас за общините Карлово, Калояново и село Трилистник, община Марица, където към момента е в действие отчасти бедствено състояние.

Руският народен тим няма да взе участие в жребия за квалификациите на Европейското състезание по футбол през 2024 година, потвърдиха от пресслужбата на Руския футболен съюз. Причината е решението на УЕФА от февруари да спре присъединяване на съветски тимове в клубни и национални шампионати по егидата на централата " до второ разпореждане ". Самият шампионат ще се организира от 14 юни до 14 юли 2024 година в 10 града - Берлин, Kьол, Мюнхен, Франкфурт на Майн, Хамбург, Дортмунд, Лайпциг, Гелзенкирхен, Щутгарт и Дюселдорф. В шампионата ще вземат участие 24 тима, напомня " ".

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в:  -  -  

Какво ни впечатли доскоро?

" Всичко към момента върви по проект, нали по този начин? Животът има отлично възприятие за комизъм " - това написа с ирония един от съветниците на украинския президент Володимир Зеленски - Михайло Подоляк, откакто съветският държавен глава Владимир Путин разгласи частична готовност. Какво има поради той, чуйте в Podcast новините. 

А какво ще кажете за това?

Руският президент Владимир Путин разгласи частична готовност в Русия от през днешния ден, 21 септември. Повиквателни ще получат запасняците. По думите на Путин главната цел на спецоперацията в Украйна остава непроменена - освобождението на цялата територия на Донбас. Изявление направи и министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу. " Днес сме във война не толкоз с Украйна, колкото със Запада, в частност с НАТО ", сподели той. От двете изказвания стана ясно, че Русия е подготвена да използва в своя отбрана и нуклеарни оръжия.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР