Какво повече бихте искали да знаете за нивата на параноя,

...
Какво повече бихте искали да знаете за нивата на параноя,
Коментари Харесай

Преглед на шест епизод на BBC The Traitors - `Игра, толкова зла, че може да накара майка да се съмнява в собствения си син`

Какво повече бихте желали да знаете за равнищата на параноя, които The Traitors провокира у играчите си, също така: довечера една майка стартира да подозира личния си наследник.

„ Има един % от мен, който не е 100 % сигурен, че Рос не е изменник “, призна Даян, объркващо на няколко разнообразни равнища.

По-рано групата беше изчакала да види кой се е срещнал с техния производител през нощта, тъй че нямаше да пристигна на закуска. Пол беше запитан какво би направил, в случай че беше изменник и незабавно сподели, че е щял да убие Даян, тъй че не беше огромна изненада, когато тя мина през вратата минута по-късно. Вижте какво направи там?

Бяхме почерпени с ретроспекция на ясновидката Трейси, която открива, че е била убита и разсъждава, че това е, тъй като дарбата й я прави прекомерно рискова, преди да признае, че не знае кой е Предатели бяха. Чао, момиче, довиждане.

След това Клаудия дойде за нехарактерно непоколебим диалог за освежаване, прочут още като без безусловно никакво ободряв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР