Какво по-страшно от призраци и призраци на Хелоуин? Да се

...
Какво по-страшно от призраци и призраци на Хелоуин? Да се
Коментари Харесай

5 експертни съвета за безопасност, за да предпазите своите играчки този Хелоуин

Какво по-страшно от призраци и призраци на Хелоуин? Да се ​​нараните, до момента в който се пробвате да се насладите на ваканцията.

Докато фамилиите се приготвят за децата да излязат на игрище, ние събрахме някои експертни препоръки по какъв начин да останете в сигурност.

„ Деца обичам магията на Хелоуин, само че костюмът и сигурността на придвижването са от значително значение за феновете на хитрости “, сподели Дженифър Шалмозер, експерт по връзки с медиите в Националния съвет по сигурност, в имейл за CBS News.

огнеупорни или направени от огнеупорни тъкани като полиестер или найлон. И с цел да избегнете попречване, уверете се, че костюмите не са прекомерно дълги.

За да поддържате положително зрение и да избегнете риска от пострадване на очите, пропуснете декоративните цветни контактни лещи и изберете грим или шапки вместо маски. Не забравяйте да тествате всеки грим преди време, с цел да избегнете раздразнение на кожата, поучава FDA. Можете също по този начин да ревизирате листата на FDA с оцветяващи добавки, с цел да се уверите, че оцветителите във вашите артикули са позволени в козметиката.

За в допълнение попречване на раздразнение на кожата и очите, отстранете целия грим, преди да си легнете, прибавя Шалмозер. < /p>

3. Добавете малко видимост

Костюмът ви освен не би трябвало да ви наранява, само че също по този начин би трябвало да е оборудван да предизвестява водачите да не ви нараняват. Това може да стане посредством прибавяне на отразяваща лента към костюми и чанти, споделя Шалмозер. Можете също да употребявате светещи пръчици, с цел да добавите в допълнение осветяване в тъмните нощи.

„ Децата са повече от два пъти по-склонни да бъдат блъснати от кола и убити на Хелоуин, в сравнение с във всеки различен ден от годината “, споделя Шалмозер. „ Липсата на видимост заради слабото осветяване през нощта също играе фактор за тези произшествия. “

4. Внимание при консумация на бонбони 

Кажете на децата да не ядат никакви бонбони, до момента в който не се върнат вкъщи, споделя Шалмозер. Това може да им помогне да се предпазят от хранителни алергии или други опасности.

За да се понижи изкушението, FDA предлага да хапнете лека закуска, преди да тръгнете. Той също по този начин поучава да се ревизират всички събрани лакомства вкъщи и да се изхвърли всичко с „ признаци на подправяне, като необикновен външен тип или обезцветяване, дребни дупчици или разкъсвания на опаковките. “

5. Бъдете деликатни зад кормилото

Родителите и другите възрастни също могат да оказват помощ празникът да бъде безвреден за всички, като бъдат извънредно деликатни на пътя.

В допълнение към внимаването за деца на улицата, Шалмозер споделя да бъдете деликатни, когато влизате и излизате от алеи и алеи, и обезсърчава новите, неопитни водачи да карат на Хелоуин.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР