Какво по-хубаво от това да видим Дуа Липа в изрязан

...
Какво по-хубаво от това да видим Дуа Липа в изрязан
Коментари Харесай

Когато Дуа Липа демонстрира собствената си линия секси бански

Какво по-хубаво от това да забележим Дуа Липа в изрязан бански. При това планиран от самата нея - да, тя освен е надарена певица.
 Секси банските на Дуа Липа, за които всички приказват
Секси банските на Дуа Липа, за които всички приказват

Знае по какъв начин да притегли вниманието

Носителката на премия Грами показа няколко фрагмента в Instagram, давайки опция на хилядите си почитатели да се насладят от близко освен на безупречната ѝ визия, само че и на едно от очарователните оферти от неотдавнашната й колаборация La Vacanza с Versace.

Закачливият бански костюм, пъстър с точки и цветни инсекти, с който Дуа театралничи, е от две елементи. Изрязани бикини, с връзки в профил и топ в същата стилистика. И макар че фотосесията е спонтанна, от личния ѝ дом, Липа увери всички, че е изцяло подготвена за плажни завършения.

" Моето лятно облекло до второ разпореждане. Най-сладките бикини на точки от Versace от личната ми сбирка La Vacanza ", написа тя към обявата, отбелязвайки и своята съдизайнерка и дългогодишна другарка Донатела Версаче.

напълно не е първата огромна поп звезда, която виждаме облечена в модел на La Vacanza. По-рано този месец връстничката на певицата в сектора, Тейлър Суифт също се " зарови " в линията, до момента в който търсеше блестящ чокър, който да добави към визията си за откриването на концерт от турнето си Eras.

С кристалните и емайлирани пеперуди, божи кравички и плъзгащо се магнитно закопчаване колието от сбирката, което избра Суифт, съвършено допълваше розово-лилавото ѝ боди Versace, покрито с кристали, написа InStyle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР