“Какво означава оставката на Цветан Цветанов за ГЕРБ, ще разберем,

...
“Какво означава оставката на Цветан Цветанов за ГЕРБ, ще разберем,
Коментари Харесай

Румяна Коларова назова име на евентуален заместник на Цветанов и подходящ ли е той

“Какво значи оставката на Цветан Цветанов за ГЕРБ, ще разберем, като забележим кой ще го замести, тъй като това е по-показателното. Ние може доста да спекулираме какво е споделил Бойко Борисов на Цветанов, дали му е споделил, в случай че има седми мандат, ще останеш, или от локалните структури са недоволни от теб “. Това сподели пред БНР доцент Румяна Коларова, началник на катедра “Политология “ към СУ “Св. Климент Охридски “, в коментар за оставката на Цветан Цветанов от всички управителни постове в ГЕРБ.

Коларова добави:
“Какво ще се случи, преди всичко, ще зависи от това кой ще замести Цветан Цветанов “.
В изявление за предаването “12+3 “ по стратегия “Хоризонт “ Румяна Коларова разяснява и въпроса – има ли кой да замести Цветанов:

“Няма незаменими хора, само че е доста значимо този, който ще го замести, преди всичко, какъв профил ще има и като обучение, и като политически опит, и като среда, от която идва. Второ, какъв потенциал има, тъй като всички знаем работохолизма на Цветанов и способността му да помни... И най-после, това не е по-маловажно, а може би е един от най-важните въпроси – в какви връзки ще бъде този нов човек с Борисов “.

Доц. Румяна Коралова разяснява и опцията Томислав Дончев да замести Цветанов:
“Не е хубаво да бъде човек, който е член на кабинета. Ако се избере човек, който е член на кабинета, това ще бъде връщане обратно “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР