Какво още може да очакваме от Доли Партън след забележителна

...
Какво още може да очакваме от Доли Партън след забележителна
Коментари Харесай

Тайният талант на Доли Партън

Какво още може да чакаме от Доли Партън след забележителна кариера като икона на кънтри музиката и човек, който постоянно ни забавлява с възприятието си за комизъм? Ами разказ да вземем за пример! Тя дружно с майстора на трилъри Джеймс Патерсън са създатели на Run, Rose, Run.

Излязла безусловно преди седмици на пазара, по книгата към този момент се приготвя кино акомодация.

С нея се е захванала Рийз Уидърспун, дружно с продуцентската си компания Hello Sunshine, от която това лято чакаме да забележим " Където пеят раците ". Но да се върнем на Run, Rose, Run и историята в нея.
 Партън и Патерсън на представянето на книгата
Партън и Патерсън на представянето на книгата

В центъра й е млада жена - АниЛий, която на живот и гибел би трябвало да се махне от Тексас. Дестинацията й е Нашвил, където се надява да стартира музикална кариера. Мечтата й да стане звезда на кънтри музиката обаче минава през това да се отърве от загадка от предишното си.

" Израснах в Нашвил и боготворя Доли от момента, в който чух омагьосващия й глас и видях харизматичната й личност на сцената ", споделя Уидърспун пред Variety. И добавя, че Run, Rose, Run е завладяваща и прочувствена книга, която не е могла да остави, до момента в който не я прочете до край.

Остава скоро да научим детайлности за това кои ще са актьорите, които ще се заемат да трансфорат историята на Партън и Патерсън във образно премеждие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР