Какво ни очаква след Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Килиан

...
Какво ни очаква след Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Килиан
Коментари Харесай

Кои са наследниците на Меси и Роналдо?

Какво ни чака след Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Килиан Мбапе? Нови футболни величия, несъмнено. Кои са най-добрите футболни таланти в света, които вълнуват експертите, ни сподели Goal.com.

Изданието класира най-впечатляващите младежи (родени след 1 януари 2005 година), само че ние ще насочим внимание ви само към топ 3. Запомнете имената им, тъй като най-вероятно те ще бъдат наследниците на международните имена.

1. Ламин Ямал (Барселона)

Ламин Ямал може да е единствено на 16 години, само че в академията на Барселона „ Ла Масия “ името му се шепне от доста време. Говори се, че школата на каталунците е направила видимо невъзможното и е основала заслужен правоприемник на Лионел Меси.

Може да наподобява като хипербола да се допуска, че Ямал в миналото ще доближи равнището на международния първенец, само че кой знае. Все отново сходни догатки са считани за осквернение в Барселона. От друга страна няма подозрение, че клубът е основал състезател, който умее да вълнува почитателите.

Списъкът със счупени върхове на Ламин Ямал към този момент е незабравим. Той е най-младият състезател, който в миналото е бил титуляр за Барселона, най-младият голмайстор в историята както на Барса, по този начин и на Ла Лига, най-младият състезател, който в миналото е бил титуляр в мач от Шампионската лига и по едно и също време най-младият състезател и голмайстор в историята на испанския народен тим.

Arda Guler can only dream of Scoring a goal like this
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР