Какво ни казаха политическите лидери не с думи, а с

...
Какво ни казаха политическите лидери не с думи, а с
Коментари Харесай

Психолог сравни лидерите с ученици. Мангъров като Алиса

Какво ни споделиха политическите водачи не с думи, а с израженията на лицата си и тона на гласа си, регистрирайки се за присъединяване в парламентарните избори? Отговор на този въпрос даде психологът Росен Йорданов в изявление за бТВ. Не би трябвало обаче да се подценява фактът, че той също е политически зает – той е основател на Евро-атлантическия център на Цветан Цветанов и член на неговия Управителен съвет. Очаква се да бъде един от водачите на листи на Републиканци за България.

Първи в ЦИК подадоха документи „ Демократична България “ и „ Републиканци за България “, само че по време на регистрацията Атанас Атанасов и Цветан Цветанов „ приличаха на някогашни кинозвезди, попаднали на не изключително влиятелен конкурс, в който се включват по насила. Битката не е за лидерска позиция, а за място в лигата “, сподели Йорданов.

Психологът употребява метафора, с цел да опише и държанието на Корнелия Нинова и Даниела Дариткова, които записаха в ЦИК Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Според него двете дами са се държали като „ начални учителки, които водят урок по заменяне “ с „ безразличие и обран възторг “.

Интересно е, че когато Дариткова приказва за идващия парламент, тя минава неумишлено от позитивно към негативно кимане, което демонстрира, че тя не счита, че идващото Народно заседание ще може да излъчи кабинет, сподели Йорданов.

Общото сред Мая Манолова и от „ Изправи се! Мутри, вън! “ и водачът на „ Атака “ Волен Сидеров е, че „ наподобяват на начумерени възпитаници, които стоят на двора “ и „ желаят да изкажат своето неодобрение “, само че също по този начин да се „ оправдаят за един неуспех и за какво на са си взели изпита “, счита Йорданов.

Критикът на НОЩ и на противоепидемичните ограничения и сегашен кандидат-депутат от АБВ доцент Атанас Мангъров пък наподобява на „ възпитаник в ново учебно заведение – удовлетворен, само че не знае къде се намира “, сподели психологът. Доц. Мангъров наподобява малко и на Алиса в страната на чудесата - очевидно удовлетворен, само че не знае къде тъкмо се намира, даде своята оценка престъпният психолог.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР