Какво направи Румен - наруши Конституцията с подписа си и

...
Какво направи Румен - наруши Конституцията с подписа си и
Коментари Харесай

Доц. Николов от ИК на проф. Герджиков: Радев наруши Конституцията и после се опита да замете следите, Рашков напълно излиза извън нормалното поведение

Какво направи Румен - наруши Конституцията с подписа си и след това се опита да замете следите. Кой различен настоящ президент е основал политическа партия? Става въпрос за гигантска корист. Той счупи целеустремено опцията да се направи държавно управление, с цел да има президентски избори по време на служебно държавно управление ". Това съобщи пред NOVA NEWS доцент Петър Николов от Инициативния комитет на претендентът за президент проф. Анастас Герджиков.

Той счита, че България има потребност от естествен президент, който не взривява обществото и не ни опълчва едни на други.
свързани новини324914на 05.10.202110745на 31.10.2021
Николов разяснява решението на Върховен административен съд да анулира броенето на контролните разписки от машините.

" Няма по какъв начин да отнемеш опцията да има надзор върху това какво се прави и резултатът да бъде някой да реши, че изборите са по-честни ", счита той.

По думите му не съблюдава неутралитет, а изцяло излиза отвън естествения метод на държание на един вътрешен министър.

" Той излиза на правилото, че ще каже бомбастична нелепост и след това ще я опровергава. провежда брутална преса върху политически лица ", сподели Николов.

Според него машините за вота не са нагласени, само че хора, свързани с избрани политически партии имат нерегламентиран достъп до тях.

" С този вътрешен министър изборите към този момент са нечестни. Той не е еднообразно далечен от всички партии ", показа Николов.

В коментар на здравната тематика той напомни, че Кацаров е наричал COVID-19 " вирусче ", а в този момент се хванал на политическа паневритмия.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР