Какво наистина харесват мъжете в леглото? И за какво мълчат

...
Какво наистина харесват мъжете в леглото? И за какво мълчат
Коментари Харесай

Какво искат мъжете в секса, но никога не си признават?

Какво в действителност харесват мъжете в леглото? И защо мълчат и се тормозят да изразят ясно пред дамата, която обичат? С помощта на психолозите сеща ще разкрием тайните мечти на множеството мъже.

Какво в действителност желаят мъжете в леглото? И смятате ли, че споделят истината, когато обсъждате това? Не постоянно е елементарно да се приказва намерено за нещо, което е доста вълнуващо, изключително когато сътрудниците преди малко са почнали да се срещат. Вероятно на въпроса „ Скъпи, коя е най-голямата ти фикция? “ ще получите баналния отговор " Повече френско, скъпа ". Но, в действителност, множеството момчета не са толкоз брутални, колкото наподобяват.

Вълнуващата кулминационна точка е страхотна, само че пътят към нея от време на време е по-голям. Малки неща като елементарни жестове и похвали, които покачват самочувствието, сантиментални любовни игри, нежни докосвания, нежни целувки и пристрастеност са също толкоз значими за мъжете, колкото и постоянният съкровен контакт.

Напук на всеобщото мнение, мъжките стремежи не са свързани с " мръсни " практики, а по-скоро с обич и внимание. Не дано въпреки всичко не забравяме, че мъжете са по-силният пол.
Мъжете желаят повече " ръчен труд "
Много мъже биха желали дамите да бъдат по-активни физически в леглото с ръцете си. Самото лежане, несъмнено, е неприятно и за двамата, само че мъжкото желание има по-дълбоки корени. Докосването е извънредно значимо за всяка здрава връзка, тъй като предизвиква освобождението на хормона на нежността окситоцин и също по този начин алармира на колегата, че прави всичко както би трябвало.
Мъжете желаят дамите да поемат повече самодейност
От мъжете постоянно се чака да предизвикват заниманията в леглото и да съблазнят дамата. Когато те всякога би трябвало да поемат самодейността, се усещат по-малко добре пристигнали и даже могат да имат проблеми с възбудата заради психически напън. Така че, дами, играта съблазнителка ще ви помогне да подобрите интимния си живот!

Мъжете желаят страст
Мъжете желаят дамите им да ги управляват, само че не жестоко с камшици и латексови тоалети, а по-скоро нежно и любящо. За това рядко се приказва, само че представителите на мощния пол също копнеят да изпитват нежни усеща. Понякога просто желаят да вършат обич и да се целуват нежно!
Мъжете желаят да знаят, че ги намирате за неустоими
Ние, дамите, познаваме това необикновено съблазнително възприятие, което ни обзема, когато ни считат за най-красивите и най-секси. Точно тъй като всички се борим с несигурността, това може да има доста освобождаващ резултат и да увеличи самочувствието ни. И при мъжете е по този начин! Не всеки може да се осмели да си го признае, само че в случай че им вършим похвали, глезим ги с разтривки и ги насърчаваме по време на фамилиарност, това може доста да усъвършенства връзката като цяло. Изразяването на обвързаност в леглото и отвън него може даже да избави брака ви, в случай че е заплашен от раздробяване, тъй като когато се усещаме привлекателни и мечтани, се виждаме един различен в напълно нова светлина.

Не се колебайте и да вършиме обич в осветена стая, в противоположен случай мъжът няма да види вашето красиво тяло и взор, цялостен със пристрастеност!

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР