Какво ли не правят в днешно време момичетата със своите

...
Какво ли не правят в днешно време момичетата със своите
Коментари Харесай

Модел от Кипър смая интернет със своите вежди

Какво ли не вършат в днешно време девойките със своите вежди. Скубят ги, боядисват ги, от време на време даже ги бръснат, с цел да може след това да ги изрисуват. Вариантите и трендовете са в действителност доста – на някои им харесва, на други не. Всички са обединени единствено от едно – да имаш една вежда не е привлекателно, само че очевидно и това към този момент е в историята.

Момичетата, притежаващи моновежда, се срещат, само че по принцип сходен външен тип шокира другите. Модел от Кипър промени това, като стана първата жена, която трансформира общоприетия минус в собствен основен коз.

 модел-с-една-вежда

Момичето въобще не счита да се помири с каквито и да е стандарти и заучени правила на хубостта. Тя схваща, че не всеки би харесал обещано нещо, само че усетът е персонална работа на всеки.

По този метод моделът демонстрира, че не би трябвало да се срамувате от тялото си, не би трябвало да се боите от клюките на други хора, нечии мнения и да поставяте преди всичко непознат, чужд за вас човек, който е решил да разяснява външния ви тип.

 модел-с-една-вежда

Тя има собствен акаунт в Instagram, в който към този момент са се записали повече от 300 хиляди души. Ежедневно получава доста отрицателни мнения, само че има и лична дребна войска от такива, които я поддържат, които харесват външния й тип и посланието й.

 моновежда

София, по този начин се споделя моделът, в началото се опитвала някак си да замаскира своите вежди, бръснела пространството сред тях и ги боядисвала в по-светъл цеят, само че след това се отказала от това.

 жена-една-вежда

Днес тя живее в Съединени американски щати, има си другар, който я обича същински и който харесва метода по който тя наподобява. София има постоянна работа и войска от увеличаващи се почитатели.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР