Какво ли не прави една любов, особено на романтично място

...
Какво ли не прави една любов, особено на романтично място
Коментари Харесай

Шокът на Алисия е огромен: Синът й се жени на 18!

Какво ли не прави една обич, изключително на сантиментално място като Малдивите... Алисия сигурно ще си " бие главата ", че е завела там сина си и гаджето му, които я сюрпризираха със... женитба. Да, нещата са изцяло съществени, а Валери Божинов - младши разгласи, че се дами още като навърши пълноправие.

Малкият Валерко, както сме привикнали да го назоваваме, сподели, че въобще не е дребен, или най-малко той е уверен в това. За смут на майка си, той е купил пръстен, който надена на ръката на към този момент формалната си избраница Ивет Кочова. Знаем, че момичето е спортистка, а и модел, и несъмнено е влезнала под кожата на Валерко.

Дали това е първата му огромна обич, не знаем, само че е реалност и че татко му - Валери Божинов, стана баща на 20 години. А в този момент ясно виждаме по какъв начин наследникът му потегля по неговите стъпки. Валерко падна на колене и изиска ръката на Ивет, която освен одобри с ненаситност, а и пусна фотосите в нета, с цел да се похвали на всички.

Като гледаме безкрайните крайници на Ивет, ясно е за какво Валерко е лапнал въдицата докрай. Но Алисия несъмнено не е на себе си и с право. Певицата се надявала това да е просто миг, който ще отмине и двамата да продължат с любовта си, само че без сходни съдбоносни стъпки.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Валерко Алисия Валери Божинов Ивет Кочова Валери Божинов младши малдивите сватба годеница
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР