Какво констатираме днесНещото, което беше поставено от Слави Трифонов и

...
Какво констатираме днесНещото, което беше поставено от Слави Трифонов и
Коментари Харесай

Петър Бояджиев: Нещото, което беше поставено от Слави Трифонов и Румен Радев за външен министър, е участвало в завера

Какво установяваме през днешния ден

Нещото, което беше сложено от Слави Трифонов и Румен Радев за външен министър, е взело участие към този момент няколко месеца в завера дружно със настойниците си да вкарат в капан премиера и да смъкват по този метод държавното управление, като обвинят Кирил Петков в национално изменничество, че работи зад гърбът на Парламента.

За благополучие Кирил Петков се е усетил и Министерски съвет взе решение преди няколко дни казусът да се взема решение непосредствено сред Председателството на Европейски Съюз и Българският парламент. Капанът не съумява, макар, че и Радев и Слави крепко подгряваха публиката. През това време нещото е лъгало и Председателството на Европейски Съюз.

И какво виждаме през днешния ден, 19 юни 2022 година, неделя. Нещото излиза с обстойно известие, където споделя "България приветства градивният метод на Франция " и по-късно обстойно и нашироко ги сучи, не знаещо по какъв начин да се измъкне от конфузното състояние в което се е вкарало единствено, това нещо, наричано "министър " и натоварено от Радев и Слави да свърши мръсната работа по заверата.

Разбрахте ли в този момент, за какво подлецът Радев, през днешния ден се нахвърли против Кирил Петков, че не бил пощальон на Франция и че не бил изготвил свое предложение. Радев е гневен, че министър председателят се е усетил и не е влезнал в клопката им, който са плели няколко месеца тримата, Радев, Слави и чиракът им нещото Генчовска.

Петър Бояджиев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР