„Какво искат жените?” това е въпросът, който най-често си задават

...
„Какво искат жените?” това е въпросът, който най-често си задават
Коментари Харесай

Какво искат жените?

Какво желаят дамите? ” това е въпросът, който най-често си задават мъжете.

Не единствено мъжете обаче се интересуват от отговора. Има доста дами, които желаят да доближат до знанието какво желаят.

Отговорът и на двата въпроса е идентичен, само че никой не го знае, нито мъже, нито дамите.

Вероятно този въпрос и отговора му са мъчели доста мъдреци в древността, средновековието, та до през днешния ден.

„ Какво желаят дамите ?” този въпрос е заслужен да спри паралелно с въпроси задавани от велики мозъци и създатели, като да вземем за пример „ Кое е първо – яйцето или кокошката” или „ Да бъдеш или да не бъдеш” задаван от Хамлет в едноименното произведение на Уилям Шекспир.

 g Thinkstock

Какво ли обаче желаят в действителност дамите – обич, семейство, пари, популярност...? Може би желаят всичко, което могат да имат, може би желаят всичко, което не могат да имат, може би желаят това, което им дават или пък това, което не им дават, а може би не желаят нищо.

Дали в действителност е допустимо дамите да не желаят нищо, да не желаят обич, да не желаят кариера, семейство, да не желаят пари? Едва ли.

Някои желаят всичко и са подготвени да го реализиран непременно, други желаят това, което могат да имат, само че всички, всички дами без оглед генезис, раса, народност, етнос, вяра, упоритости желаят едно – обич и я търсят през целия си живот.

 g Thinkstock

Да, само че любовта не храни, не облича, за това са нужни пари, мда отново тези пари . За страдание любовта и парите рядко вървят ръка за ръка. И какво излиза – желаят обич, само че желаят и пари, ах тези дами .

Какво въпреки всичко желаят дамите, май и те не знаят и няма по какъв начин да схванат.

И по този начин, този забавен въпрос наподобява в никакъв случай няма да получи прецизен и меродавен отговор , и по какъв начин другояче въпреки всичко всяка жена е друга и идентична.

Автор: Сузи

 g Thinkstock

Edna търси най-талантливите писатели измежду своите читатели! Изпращайте особено написани за нас текстове на [email protected], а утвърдените ще публикуваме в рубриката "Из edna@ ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР