Какво говори Борисов, няма никакво значение за това какво прави

...
Какво говори Борисов, няма никакво значение за това какво прави
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Борисов е цар на сюжетите и на сърденето

" Какво приказва Борисов, няма никакво значение за това какво прави по-късно – той е цар на сюжетите и на сърденето – в последна сметка прави нещо напълно друго ", съобщи политологът и някогашен шеф на кабинета на президента Румен Радев във връзка изявлението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов от Букурещ в късния следобяд през днешния ден, че отиваме на избори " 2 в 1 ", предизвикани от " Продължаваме промяната – Демократична България ".

Цялото изпитание е за преодоляване на страната. Затова му трябват и регулаторите, и повече хора в комисии. Това, което приказва, е ролята на ядосаното дете, което желае да му дадат повече, да му правят отстъпка повече. Това е и повода за фурия в страната, на който сме сега, сподели още Методиев.

След като беше ясна поръчката, че той ще подаде оставка на 6 март, Борисов няма за какво да се изненадва и да се прави на афектирания фактор, уточни журналистът Асен Генов.

Борисов има съображение да бъде ядосан, тъй като в Румъния падна ореолът на новата вяра на българската политика Мария Габриел – австрийската партия посестрима на ГЕРБ удостовери позицията, че няма да ни пусне в Шенген и по суша. Тъй като нямаше по какъв начин да излее гнева си пред европейските партии на форума на ЕНП, той го излиза върху сътрудниците си в ръководещото болшинство. А самият той не направи нищо да откри правила на игра със своите сътрудници. Можеше и да даде по-ясна директива на своите депутати, те също гласоподаваха за оставката на кабинета. Ако би трябвало да се сърди на някого, то е на личния си учредителен и лидерски потенциал, разяснява в " Лице в лице " Генов.

Борисов приказва за промяна на петима министри, а слушахме за оценки от страна Денков и Габриел. Искам да чуя тези оценки. А кой ще даде оценка на Мария Габриел? Според мен тя се проваля като външен министър на България пред очите ни, добави той.

Не бива да се прави драма от това по кое време е подадена оставката Това беше уговорено преди девет месеца. Тук влизаме в модела " за какво си с шапка, за какво си без шапка ". Той търси мотив да се скара, да се разсърди, да им извие ръцете преди така наречен ротация. Той желае да има повече запаси. Начинът, по който Борисов си показва ръководството на страната, е гибелен за страната. ПП-ДБ са съучастници на възобновяване на модела " държава-бухалка ". Всяко оттегляне сега ще е оттегляне от страната. Изходът е да отидем на избори и да попитаме народа какво желае, акцентира Калоян Методиев.

В момента има надхитряне сред двете групи и опит да се трансферира виновността за възможни избори. Тази догадка не трябва да се изключва, добави Методиев.
ТЕМА преди 7 часа 1539 преди 8 часа 3845 преди 9 часа 1047
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР