Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще,

...
Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще,
Коментари Харесай

Цвета Караянчева за Стандарт: Младите могат да се радват на сигурен живот у дома

Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще, идея. Това са единствено дребна част от отговорите, които всеки от нас би могъл да даде. Верен на идеята си да пази българското, за работи за Отечеството и да дава всеки ден по най-малко един мотив на младежите да останат и да работят за родината, " Стандарт " реши да посвети броя в деня на своята 26-годишнина на родолюбието. Потърсихме 26 знакови лица от властта, политиката, бизнеса, научните среди, с цел да ни кажат своята позиция за какво би трябвало да останем в България и да работим за нея. Защо това би трябвало да създадат най-много младежите - нашето бъдеще. Представяме позицията на Цвета Караянчева , ръководител на 44-ото Народно събрание

Младите могат да се радват
на сигурен живот вкъщи

ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА
Председател на Народното събрание

България е страна, която се трансформира и развива, а това основава нови благоприятни условия за нейните жители и изключително за младежите. Днес те могат да живеят и работят в Родината си, да бъдат част от световния свят, да се употребяват от неговите постижения, само че и да се радват на мирния, сигурен и спокоен живот вкъщи.
Семейството, учебното заведение и обществото дружно образуват полезностите на децата ни, техните фантазии и цели. Наша обща отговорност е да открием и развием гениите на всяко българче, само че и да възпитаме в него възприятието за памет и принадлежност към своя народ и земя. Общият разцвет е неосъществим без силата и знанията на младежите. Затова те са ни нужни тук, в Родината, където, като се изключи че имат необятно поле за изява, са най-обичани и ценени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР