Какво е вампирски фейслифт? Vampire Facelift е иновативна козметична терапия, която

...
Какво е вампирски фейслифт?
Vampire Facelift е иновативна козметична терапия, която
Коментари Харесай

Вампирски фейслифт: най- иновативната технология за премахване на бръчките

Какво е вампирски фейслифт?

Vampire Facelift е новаторска козметична терапия, която съчетава дермални филъри и PRP, с цел да заличи годините от външния ви тип. Експертите по хубост в Rejuv MedSpa предлагат вампирския лифтинг за възстановяване на тонуса и текстурата на кожата ви и за прибавяне на размер, с цел да повдигнете увисването, което предизвиква линии и бръчки.

Какво е PRP?

Богатата на тромбоцити плазма е кръвен артикул, който специалистите по хубост основават от проба от личната ви кръв. Той съдържа съсредоточено количество от естествените лечебни свойства на тялото ви, в това число тромбоцити, растежни фактори и профилирани кафези, които форсират заздравяването и регенерацията на клетките. PRP също по този начин подтиква производството на колаген, който е протеинът, който придава на кожата млада, еластична мощ.

Какво съставляват дермалните филъри?

Дермалните филъри са естетични инжекции, които придават размер под кожата ви. С напредването на възрастта подкожната лой на лицето ви стартира да понижава, което води до отпусната кожа и развиване на бръчки. Дермалните филъри работят като източник на заместваща лой за възобновяване на размера, прибавяне на покачване и изглаждане на тези линии.

Като част от вампирския лифтинг, дермалните филъри могат да се употребяват за покачване на бузите, омекотяване на контурите на лицето и изглаждане на линиите на усмивка.

Какво мога да чакам по време на моя вампирски лифтинг?

Вашият вампирски лифтинг е развой в три стъпки. Първо, вашият специалист по хармония инжектира дермалния филър в доста характерни области на кожата ви въз основа на вашите естетически цели и масажира филъра на място. Трябва да забележите неотложно усъвършенстване във външния тип след инжекциите с филър, само че лекуването към момента не е завършило.

След това вашият експерт по хармония взема кръв от ръката ви и приготвя вашия PRP. Накрая, вашият експерт обезболява кожата ви и вашият PRP се инжектира на доста характерни места на лицето ви, с цел да подтиква растежа на нови кафези, с цел да съживи външния ви тип.

Може да забележите зачервяване на мястото на вашия филър и PRP инжекции, само че страничните резултати не би трябвало да продължат дълго.

Както беше упоменато нагоре, би трябвало да забележите усъвършенстване във външния си тип неотложно, само че подобренията би трябвало да продължат през идващите 2-3 месеца, защото лечебните кафези във вашия PRP генерират нова кожа, кръвоносни съдове и мастна тъкан, с цел да възстановят естествения ви юношески тип.

Най- евентуално вашият експерт ще ви предложи да употребявате слънцезащитен крем всекидневно, с цел да отбраните кожата си след вампирския фейслифтинг.

Инфо: https://www.rejuvmedspaorlando.com/https://pixabay.com/bg/photos

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР