Какво е успех? Не може да се даде точна дефиниция,

...
Какво е успех? Не може да се даде точна дефиниция,
Коментари Харесай

Успехът те чака, мила! Той е от другата страна на страховете ти

Какво е триумф? Не може да се даде точна формулировка, тъй като за всеки човек триумфът е друг. Може би бих го определила като събитие или достижение в живота на хората, което носи благополучие и задоволство. За някои от вас да си сполучлив значи да създадеш семейство. За други е сполучливата кариера. За трети – сдобиването с най-скъпия модел кола. Хората сме толкоз пъстри, толкоз разнообразни. Но всички ние си приличаме по едно – желаеме да бъдем щастливи. И копнеем за триумфа. Но пътят към него е сложен. Толкова, че някои даже се отхвърлят на финалната права без въобще да подозират, че са толкоз покрай триумфа.

Но по какъв начин може да схванеш по кое време си на тази права? Просто ще го усетиш. И има толкоз знаци, които ти подсказват това. Успехът те чака, блага. Той е от другата страна на страховете ти. Първо би трябвало да преминеш през тях, само че с доста храброст и непримиримост. А по-късно ще видиш знаменцето на финала. И умерено ще го грабнеш. И концепция си нямаш какъв брой щастлива ще си тогава. Но не забравяй едно предписание, до момента в който вървиш по пътя на триумфа – каквото и да става, резервира себе си. И помни, че си съумял единствено и само тогава, когато си благополучен.

Представяме ти знаците, които демонстрират, че ще станеш доста сполучлива напълно скоро.

Всеки ден предприемаш дейности

Времето е най-ценния запас и ти доста добре осъзнаваш това. Точно и по тази причина постоянно се опитваш да го използваш рационално и пълноценно. Нямаш време за странични неща, които биха те отклонили от задачите ти, нито от краткотрайни хора, с които би пропиляла времето си. Фокусирала си се напълно върху това, което искаш да постигнеш. И отделяш цялото си време и сила на него. Може би в този момент правиш жертви, само че доста скоро ориста ще ти се отблагодари и ще видиш, че всичките тези старания и ограничения са си коствали.

Знаеш по какъв начин да отстояваш

И по-важно – какво да отстояваш. Себе си, мнението ти, концепциите ти. Когато познаваш добре полезностите и фантазиите си, е по-лесно да знаеш върху какво да се фокусираш. Разделяш дилемите си на „ значими “ и „ не чак толкоз значими “. Едните могат да почакат, само че другите не търпят отсрочване. Ако си наясно какво е значимо за теб, ще може доста по-лесно да го постигнеш. Когато човек е комплициран и не знае какво желае от живота, нито какво има значение за него, няма да може да разбере какво намира за триумф и няма да знае по какъв начин да го реализира. Ако си наясно с целите си, ти си на прав път към триумфа.

Спираш да се интересуваш от мнението на другите

Още в учебно заведение желаеме да бъдем харесвани. Да имаме доста другари и да сме известни. Може би и ти постоянно си желала да си момичето, което всички момчета канят на среща? Това е изцяло обикновено за една нежна възраст. Когато човек порасне, неговите възгледи и методът му на разбиране на близките се трансформират. И от дребното и наивно момиченце ти се превръщаш в самостоятелна и зряла жена, която не изпитва потребността да бъде харесвана от всички. Спираш да се интересуваш какво мислят хората за теб. Знаеш доста добре коя си и нито един слух по твой адрес не би ти попречил, нито наранил. Следваш задачите си. Смела си и целеустремена. И не се поддаваш на страничните герои, които биха те отклонили от пътя към триумфа.

Учиш се от грешките си

Един от най-големите признаци, че си на път да се превърнеш в сполучлив човек е умеенето да се поучаваш от грешките си. Когато вземеш погрешно решение не се самообвиняваш. Научила си се да извличаш изгодите от всяка една обстановка, даже и от най-трудната. Ако животът ти се обърка, наблюдаваш доста добре протичащото се. Винаги гледаш с необикновен позитивизъм на нещата. Учиш се от грешките си. Смяташ, че единствено по този начин човек израства и става по-добрата версия на себе си. Е, поздравления! Ти си изцяло съзнателен и сполучлив човек!

Ти си друга

Не искаш и в никакъв случай не си желала да бъдеш като всички останали. Твоята характерност те прави в действителност неповторим човек. За теб е прекомерно скучно да се слееш с тълпата. Знаеш, че в случай че се опитваш да си като другите, ти ще изгубиш своята уникалност. Ще ти е и по-трудно да постигнеш триумф, тъй като няма да е по никакъв начин елементарно да се откроиш, когато всички сте идентични. Успехът е в това да вярваш в себе си и опциите си. Твоите полезности са най-важното нещо, което притежаваш. И те трансформират в дамата, която си през днешния ден. Истинска. Уникална. Успешна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР