Какво е необходимо, за да направиш едно брандирано събитие дългоочаквана

...
Какво е необходимо, за да направиш едно брандирано събитие дългоочаквана
Коментари Харесай

Красиво за очите!

Какво е належащо, с цел да направиш едно брандирано събитие дълго чакана част от телевизионната стратегия?

" Колкото повече нещата в промишлеността с образуване на всемирски и маркетинг събития се трансформират, толкоз повече те остават същите ", счита американецът Иън Стюарт – президент на продуцентска компания Done and Dusted. Тя е една от фирмите, които проведоха през годините стилното шоу на първокласния бранд долни дрехи Victoria`s Secret, отразявано по целия свят. Фирмата на Стюарт е работила и по други огромни планове, като церемонията на откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година и награждаването на героите от годината, почтени за почитание, " Heroes " на CNN.

Стюарт споделя какво съгласно него е належащо, с цел да се брандира едно събитие дейно, имайки поради днешната, ваксинирана към резултатите на рекламата, придирчива публика. Той дава следните препоръки:

1. Разбирайте добре марката си . Независимо дали планирате събитие за него или за клиент, бъдете наясно какво е известието, което отправяте. " За да организираме церемонията във връзка 40. народен ден на Обединените арабски емирства, прекарахме година в старания да опознаем културата на страната – посетихме музеите й, архивите. Опитахме да я разберем “, споделя Стюарт.

2. Направете шоу, красиво за очите.  Отминаха дните, в които слагането на едно лого върху всичко се назовава маркетинг. Днешната претенциозна публика има ниска толерантност към нелогичното продуктово позициониране и непрофесионално направените билбордове. Използвайте маркетинг принадлежности, които са красиви за очите и забавляват. Така ще създадете стойност за марката си.

3. Избирайте верните посланици . Ако става дума за избирането на рекламни лица, от време на време по-голямата популярност не значи по-добър резултат.

4. Публикувайте предварителни известия в обществените мрежи . Много от моментите на шоуто на Victoria`s Secret да вземем за пример бяха снимани и оповестени авансово в Instagram. Стюарт споделя, че така наречен " надзъртания “ в събитието, предлагани в обществените медии, може да послужат даже повече на акцията от ТВ тийзърите и спойлърите. От тази процедура единствено може да се завоюва. Мотото й е " Да покажем на публиката процеса и да я въвлечем с нас! “.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР