Какво да очаквате97-ият парад на Деня на благодарността на Macy

...
Какво да очаквате97-ият парад на Деня на благодарността на Macy
Коментари Харесай

Актуализации на живо за парада на Деня на благодарността на Macy: Следете всички представления, изпълнения и други

Какво да очаквате

97-ият церемониал на Деня на благодарността на Macy в Ню Йорк ще стартира 30 минути по-рано в сравнение с нормално. Ако не можете да стигнете до парада персонално, можете да гледате телевизионното предаване по NBC или да го предавате онлайн по Peacock от 8:30 сутринта до обяд. NBC и Peacock са благосъстоятелност на NBCUniversal, компанията майка на NBC News. Ал Рокър, който пропусна миналогодишния церемониал за първи път от 27 години заради здравословни проблеми, се завръща като съ-водещ с сътрудниците си водещи на шоуто „ ДНЕС “ на NBC Савана Гътри и Хода Котб. Тържествата ще стартират с музиканта, притежател на Грами и Оскар Джон Батист. Поп иконата Шер е хедлайнер на събитието. Осемнадесет реализатори, 29 клоунски групи и 11 маршируващи групи ще вземат участие в днешния церемониал, който ще включва седем нови балона с герои и четири нови плувки. Преди 27 минути / 13:43 UTC

Колко площадки ще има на парада за Деня на благодарността на Macy’s 2023?

NBC News

“TODAY's ” Хода Котб се гмурка в това какво е належащо, с цел да поставите Деня на благодарността на Macy's Дефилирайте дружно, в това число брой часове, доброволци, костюми и други!

Споделете това - Копирано преди 34 минути / 13:36 UTC

Лейси Чабърт на новия Hallmark филм „ Haul Out the Holly: Lit Up “

Ал Рокър < /p>

Актьорът Лейси Чабърт се причислява към ДНЕШНИЯ Ал Рокър, с цел да приказва за първия си церемониал на Деня на благодарността на Macy's и да показа новия си празничен филм на Hallmark „ Haul Out the Holly: Lit Up. “

Споделете това - Копирано преди 44 минути / 13:26 UTC

Главният изпълнителен шеф на Macy's пресъздава нови актове на парада за Деня на благодарността

NBC News

От нови балони и поплавъци до дронове, Джеф Генет, ръководител и основен изпълнителен шеф на Macy's, пресъздава последния си церемониал за Деня на благодарността след 40 години работа в компанията.

Споделете това - Копирано преди 59 минути / 13:11 UTC

Как американските войски честват Деня на благодарността надалеч от вкъщи

Мейгън Фицджералд

Докато американците вкъщи се събират за празника на Деня на благодарността, американската войска извършва ролята си, с цел да донесе на смелите мъже и дами малко усет на дома, без значение къде по света се намират сервиране. Мейгън Фицджералд от NBC рапортува за ДНЕС.

Споделете това - Копирано преди 1 час / 13:02 UTC

HBCU от Алабама ще управлява групи в парада

Чар Адамс

Длъжностни лица избраха Marron and White от университета Алабама A&M да водят 11-те маршируващи оркестра в парада, което го прави исторически черният първата поява на група на университета в съвсем 100-годишната история на събитието.

Университетът Dancin' Divas ще свири с групата и още веднъж в особено осъществяване с Rockettes в Radio City Music Hall, съобщи университетът.

Карлтън Райт, шеф на университетските оркестри, сподели за USA Today, че Alabama A&M е кандидатствала преди две години. Той научи, че групата е призната през февруари предходната година и Marching Maroon and White незабавно започнаха да набират средства и да репетират за пътуването в Ню Йорк.

Споделете това -Копирано преди 2 часа / 12:28 ч. UTC

Снимки: Парад на Деня на благодарността на Macy: Надуване на балон 

Антъни Корея

Споделете това -Копирано преди 2 часа / 11:43 ч. UTC

Какво е новото тази година?

Натали Кайнц

Седем нови балона с герои ще полетят тази година дружно с 18 други които са летели по улиците на Манхатън преди. Ще има и шест „ Balloonicles “, по-малки балони, които ще се движат по маршрута, прикрепени към колела.

Новите балони тази година включват пететажен Pillsbury Doughboy, „ One Piece “ персонаж Monkey D. Luffy и Po от „ Kung Fu Panda “, изпълняващи летящ ритник. Любимите на почитателите като Смоуки Беър, Грогу от „ Мандалорианецът “ и Спондж Боб Квадратни гащи ще се завърнат.

Тазгодишният церемониал също ще включва четири нови плувки, в това число имитация на сладкарницата на Уили Уонка, градски пейзаж от „ Костенурките нинджа “, висока 30 фута къща от джинджифил и имитация на открит къмпинг – спонсориран от колегата на марката Snoop Dogg Solo Stove.

Споделете това -Копирано преди 3 часа / 11:00 ч. UTC < h2 class= " styles_cardHeadline__pyPuZ " data-testid= " headline " > Къде можете да го гледате персонално?

Натали Кайнц

Тази година има 2,5 благи обществено гледане по маршрута на парада. Някои зони не са отворени за обществено гледане.

Central Park West, от West 75th до West 61st streets: Ранобудните могат да гледат началото на парада по тази права. Избягвайте сектора сред West 59th и West 60th streets, където няма обществено гледане.

Central Park South и 6th Avenue: Зрителите могат да видят парада тъкмо откакто завие към Columbus Завийте в кръг по Central Park South, само че преди да превключите на 6th Avenue.

6th Avenue, от West 59th до West 38th streets: Зрителите могат да се приближат допустимо най-близо до края на парада тук, само че избягвайте зоната на 6-то авеню сред West 34th и West 38th Street, където гледането е лимитирано.

Споделете това -Копирано преди 3 часа / 11:00 сутринта UTC

Парадът ще включва още 30 минути развлечение и театър

NBC News

Парадът за Деня на благодарността на Macy's е традиция което от дълго време е синоним на началото на празничния сезон.

И тази година събитието ще продължи 3½ часа вместо естествените три часа.

„ Тази година имаме повече паради от всеки път “, сподели изпълнителният продуцент на парада Уил Кос в шоуто „ ДНЕС “ на NBC. „ Ще стартираме нашия церемониал в 8:30 сутринта, тъй че имаме 3½ часа церемониал. “

Той добави, че парадът е „ единственото време от годината, когато имаме три, тази година 3½ часа, за всички просто да вземем темп, да застанем дружно, един до друг, през Ню Йорк или комфорта на нашите всекидневни, да се насладим на малко театър, да се насладим на малко традиция и да се насладим малко семейство, другари, обич и общественост. “

Споделете това -Копирано NEWUPDATESNBC Новини
Източник: nbcnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР