Какво да направя, такава ми е славата - малоумник, който

...
Какво да направя, такава ми е славата - малоумник, който
Коментари Харесай

Ще ви настръхнат косите от тези подробности около Райфъла и компания

" Какво да направя, такава ми е славата - малоумник, който прави тъпотии ". Така подсъдимият Веселин Загорски дефинира връзките си с Атанас Червенков - Райфъла по време на днешното съвещание, което е планувано за предоставяне на пояснения от подсъдимите, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Загорски съобщи, че признава виновността си за палежите на колите.

Попитан какво е станало с колите, той съобщи " Леко изгоряха ". " Платиха ми (Райфъла -б. а.) и пратих дребните - Симчо и Бисерчо (подсъдими също по делото) да възпламенят колите ", сподели още Загорски. Обясни, че са подпалени 3 коли - две на депутата Антоний Йорданов и една на Павлина - служителка и държанка на Райфъла.

По отношение на опита за ликвидиране на Гяуров Веселин Загорски съобщи, че Райфъла е поръчал да го в профил, само че не и да го убие. Загорски още веднъж се свързал с " дребните ", дал им нож и поръчал да пребият Гяуров, да го наръгат няколко пъти в гърба, с цел да се разчуе посредством медиите, че поръчката на Райфъла е изпълнена.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР