Какво би казал президентът на САЩ Джо Байдън на Владимир

...
Какво би казал президентът на САЩ Джо Байдън на Владимир
Коментари Харесай

Байдън побесня! Гореща атака към Путин

Какво би споделил президентът на Съединени американски щати Джо Байдън на Владимир Путин, в случай че счита да употребява оръжия за всеобщо заличаване в Украйна - " Недейте, недейте, недейте! " Този отговор дава Байдън в изявление за CBS.

А на въпрос за това какви биха били следствията от потреблението им от Путин, Байдън отвръща: " Мислите, че ще ви кажа, даже и да знам тъкмо какви ще бъдат те? Разбира се, че няма да го направя. Те ще бъдат огромни. "

-->

Отговорът на Съединени американски щати ще зависи от мащаба на дейностите на Русия, излиза наяве от думите на президента=

Освен три пъти повторения апел " Недейте! " да се употребяват химически или тактически нуклеарни оръжия, Байдън разяснява и че едно такова решение би означавало да се промени лицето на войната от всичко открито след Втората международна война.

В първите дни на войната, на 27 февруари, Путин обществено разпореди стратегическите нуклеарни сили да бъдат приведени в по този начин наречения от него " режим на специфична подготвеност ". В обществено наличните документи не е ясно какво планува този режим, защото терминология не се употребява.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР