Каквито и проблясъци да се случват, бе потвърдено - Манчестър

...
Каквито и проблясъци да се случват, бе потвърдено - Манчестър
Коментари Харесай

Манчестър Юн изхвърлен, расизъм спря мач!

Каквито и проблясъци да се случват, бе доказано - Манчестър Юнайтед няма класа! Английският отбор падна като посетител на Република България лайпциг с 2:3 в веришетелен мач за класиране в елиминациите на Шампионска лига. 

Така ПСЖ и Лайпциг отиват напред, а трупата на Оле Солскяер ще се опитва в шампионата втора ръка - Лига Европа.

Жалката Барселона бе разгромена от Ювентус с 0:3 на " Ноу Камп ", като  Роналдо вкара два гола. Така италианците завоюваха групата, а Барселона остава на второ място. 

Огромен скандал се развихри по време на мача от Шампионската лига сред ПСЖ и Истанбул Бащакшекир. Двубоят беше пресечен още при започване на първото полувреме поради расистка демонстрация на четвъртия арбитър Себастиан Култеску, който обиди асистент треньора на гостуващия отбор Пиер Уебо.

Разбра се, че турците са отказали да излязат още веднъж на терена, в случай че Култеску не бъде сменен от различен арбитър. Те са настояли това да е някой от обслужващите системата ВАР, само че по устав с нея по време на мач се занимават двама съдии, а УЕФА няма с кого да замести единия, в случай че той поеме функционалностите на четвърти рефер.

В последна сметка мачът не бе доигран.

Дори и без доиграване на мача, ПСЖ и Лайпциг към този момент са се класирали за елиминациите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР