Какви послания отправиха политиците за 2020 година? В новогодишното си

...
Какви послания отправиха политиците за 2020 година? В новогодишното си
Коментари Харесай

Акценти от новогодишните пожелания на президента, премиера и председателя на НС

Какви послания насочиха политиците за 2020 година? В новогодишното си послание президентът Румен Радев означи по какъв начин миналата година е посочила, че демокрацията и благоденствието изискват нашето непрекъснато изпитание. Премиерът Бойко Борисов направи равносметка, че годината е била добра за България.

 Новогодишно послание на президента Румен Радев Новогодишно послание на президента Румен Радев

Държавният глава Румен Радев пожела да напредваме към онази България, в която децата ни ще желаят да остават и с която ще се гордеят. Според президента 2019-а е посочила, че когато се примирим, изборите се опорочават.
Румен Радев, президент на България: Решенията за бъдещето ни се вземат на мрачно. Парите ни се харчат безконтролно. Непрекъснато се регистрират триумфи, до момента в който нищетата се множи, а качеството на живот пада фрапантно. Достъпът до вода и въздух се трансформира във въпрос на оцеляване.
Премиерът Бойко Борисов показва, че през предходната година кабинетът е работил за повишение на приходите на българите, ускорение на растежа на стопанската система, разкриването на нови работни места. И че вложенията в образованието и опазването на здравето по едно и също време с реформирането на двата бранша е водещата задача за държавното управление през новата 2020-а.

Бойко Борисов: Работата по построяването на автомагистрали, газопроводи, жп линии ще продължи. Още един път употребявам опцията да Ви благодаря и да уверя, че отчитаме грешките си и се учим от тях. Моралните стандарти ще продължат да са водещи в връзките ни с жителите.  Борисов: И през 2020 година ще продължим да работим по главните цели Борисов: И през 2020 година ще продължим да работим по главните цели
Премиерът Бойко Борисов употребява фейсбук, с цел да насочи привет към българите по случай настъпването на новата 2020 година. "2019-а беше добра година...

Председателят на Парламента Цвета Караянчева цитира социологически изследвания, съгласно които оптимизмът на българите се е повишил.
Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание: Когато на парламентарните избори през 2017 година обещахме 1200 лева междинна заплата до края на мандата, мнозина не повярваха, само че не щеш ли това заричане на парламентарното болшинство е реалност, година и половина преди поставения период.Бюджетът за 2020 година, който Народно събрание одобри, е гаранцията за твърдото ни желание да продължим по този път.Бъдете здрави, щастливи, сполучливи! И дано силата бъде с вас!  Председателят на Народно събрание Цвета Караянчева поздрави българите за Новата година Председателят на Народно събрание Цвета Караянчева поздрави българите за Новата година
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева направи особено видеообръщение във връзка настъпването на 2020 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР