Какви ли не неща могат да се видят в социалните

...
Какви ли не неща могат да се видят в социалните
Коментари Харесай

Майка хвърли бебето си в снега, а после…

Какви ли не неща могат да се видят в обществените мрежи. Повечето са занимателни, други забавни, а трети повече от възмутителни.

Такава е обстановката и с видео, уловило какви ги прави майка с дребното ѝ бебе. Кадрите, които бяха споделени в Instagram, демонстрират по какъв начин родителката хвърля в дълбоките преспи сняг бебето ѝ.

Случилото се несъмнено разгневи обществените мрежи и дамата безусловно бе разпъната на кръст.

Видеото образно демонстрира по какъв начин майката държи добре облеченото си бебе на открито. В един миг обаче тя го подмята във въздуха и то пада в снега, потъвайки до глава в преспите.

Интересен подробност е, че майката неизвестно за какво доста се радва на обстановката.

„ Как се радваш на това безумно закононарушение, което правиш с дребното си бебе? “, гневят се потребителите, видели скандалните фрагменти.

В мрежата видеото провокира бурна реакция. Мнозина писаха, че дамата би трябвало да бъде лишена от наставнически права.

„ Глупачке, ами в случай че под снега има стърчащ клон или нещо друго? “; „ Спешно информирайте органите на реда! Тази жена не е на себе си, ще убие личното си дете поради няколко лайка “; „ Кошмар! Горкото дете, нека не е потърпевшо! “; „ Как е могъл човек да се сети за такова нещо? “; „ Сърцето ми се свива. Как е допустимо това безконтролно държание, та детенцето несъмнено даже още не може да върви, а тя го хвърля “; „ Дано някой ден когато дамата остарее детето ѝ и нея да захвърли на боклука, а да не я гледа “; „ Детето не е куче! Как може да вършиме такава дивотия “ – това са единствено дребна част от гневните мнения под видеото.

Изненадващо обаче някои хора поддържаха дейностите на дамата: „ След първото гледане изглеждаше, че детето плаче, само че се усмихва, тъй че всичко е наред “, „ Хора, забравихте ли какво е същинско детство. И на нас са ни правили по този начин “; „ Какво не е наред? Не си ли имал детство? “; „ Колко сте ядосани. Детето е щастливо и радостно, а и несъмнено нищо му няма – каква е драмата? Мамо, страхотна си “.

Къде тъкмо са снимани фрагментите не е ясно, само че мнозина споделят, че скандалната обстановка се разиграва в съветския град Сочи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР