Какви хубави държави си направиха другите народи - чисти, приятни,

...
Какви хубави държави си направиха другите народи - чисти, приятни,
Коментари Харесай

Николай Марков: Омръзнаха ми празните приказки на политическите червеи

" Какви хубави страни си направиха другите нации - чисти, приятни, комфортни. Свързани по безпределно доста способи с целия останал свят. Природата им природа - неизсечена, реките им кристално чисти, а всичко друго подредено за улеснение на жителите.
Дори страните от някогашния социалистически лагер надминаха по горните параметри България и се намират на светлинни години пред нас.
 Николай Марков: Какво му е толкоз сложното да осъдиш едни 30 олигарха нарушители? Николай Марков: Какво му е толкоз сложното да осъдиш едни 30 олигарха нарушители?
Значи по този начин, като няма митинги ни празника ми е празник, ни делника делник. Имам възприятието, че цялата българска нация е бързо замразен...
Ние се въртим в кръг като животни, политиците ни основават всички условия да бъдем ограбвани по всевъзможни способи и най-после унизени, във Facebook.
" Никой няма желание да прави основни каузи в интерес на всички, които към момента желаеме да бъдем българи. Не зная още какъв брой ще издържим, само че аз го върша съвсем в безсъзнание и доста пострадвам, че го върша. Ужасяващо е това възприятие.
Наистина ли не разбирате какво ни случва? Едни 300 простака-тарикати ни разиграват като маймуни и още 3000 боклука им пригласят. 7 милиона почтени жертви! Това е цялото зло, което може да завърши за часове. И би трябвало да завърши, тъй като нямаме различен път.
Омръзнаха ми празните приказки на политическите червеи. Наистина ми писнаха тия. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР