Каква ни е политиката за Балканите? Този въпрос зададе от

...
Каква ни е политиката за Балканите? Този въпрос зададе от
Коментари Харесай

ДПС с нова цел - стратегия за бъдещето на Балканите

Каква ни е политиката за Балканите? Този въпрос зададе от Айтос водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, претендент за президент. И отговори: В момента не знаем.

Още в зората на демокрацията, ние от Движението за права и свободи бяхме споделили, че с цел да има разцвет в страните от Балканите, всички те би трябвало да станат членове на Европейски Съюз и НАТО. България какво прави? Къде ни е тактиката? - продължи с въпросите Карадайъ. и разгласи още една национална цел, която двамата с Искра Михайлова ще отстояват като президент и вицепрезидент. " Когато станем президент и вицепрезидент ще създадем конгрес за Балканите ".

Мустафа Карадайъ изброи и останалите дела, за които ще работят с Михайлова: постигане на междинните европейски стандарти на живот тук и в този момент, безвъзмездна и налична детска градина за всяко дете, български трибагреник на всяка забавачка, учебно заведение, социална постройка.

Създаване на съвет по енергетиката към Президентството е едно от най-спешните неща, които би трябвало да се създадат, тъй като енергийната рецесия занапред се разраства, безапелационен бе Мустафа Карадайъ на протест в Айтос. В него участваха още Искра Михайлова, претендент за вицепрезидент, Илхан Кючюк, президент на АЛДЕ, Халил Летифов, зам.-председател на Движение за права и свободи, Атидже Алиева-Вели, евродепутат и Севим Али, лидер на листата на Движение за права и свободи в Бургас.

" Днес хората ми приказват по какъв начин пораства цената на хляба, на тока, на бензина, енергийната рецесия става все по-страшна. Кметът на Руен ми споделя по какъв начин няма дърва за хората. Това не е грижа към българите, това не е ремонт на модела ГЕРБ а повторение на модела ГЕРБ освен това в по-лоша версия. Защото и 2011 година, когато имаше президентски избори, ГЕРБ правеше акция с дървата и лишаваше хората в Родопите от тях ", съобщи Мустафа Карадайъ.

Вече живеем в нов стадий на демокрацията, към този момент мерим с аршина на Европейския съюз. И по този метод да оценяваме хората, както ги правят оценка в Европа, сподели водачът на Движение за права и свободи.

Днес всички български жители, които са и почтени жители на Европейски Съюз, са съвременни, тъй като през днешния ден не е съвременно да се ненавижда и да се опълчва, през днешния ден е съвременно хората да се правят оценка по критериите на Европейски Съюз. Да чуят какво предлагаме ние, да видят каква политика вършим, сподели още Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР