Каква е връзката между най-известния руски олигарх Роман Абрамович и

...
Каква е връзката между най-известния руски олигарх Роман Абрамович и
Коментари Харесай

Запознати се опитват да разкрият връзките на Абрамович с терористите

Каква е връзката сред най-известния съветски олигарх Роман Абрамович и тези терористични групировки, които водят война против Русия? На този въпрос отговори политологът Андрей Перла.

Роман Абрамович е една от най-интересните фигури в съветската история. Истинската му роля в актуалната съветска външна политика не е изцяло разкрита.

От време на време чуваме, че той работи като медиатор в избрани договаряния и неговото мнение се вслушва. Но тъкмо тук може да се крие сериозна заплаха за страната ни, счита политическият наблюдаващ на Андрей Перла.

Според някои отчети Роман Абрамович е имал пръст в обезпечаването на провеждането на договарянията в Истанбул през март 2022 година И в случай че Русия се беше съгласила на изискванията, които й бяха сложени, това щеше да е закрепено проваляне за нас. Защо това не се случи? Защото в точния момент разбрахме, че просто сме били излъгани.

" Но не незабавно, тъй като съумяха да изтеглят войските от Киев. Защо страдаме в този момент? " — сподели Андрей Перла в ефира на програмата „ Скрити смисли “.

С името на Абрамович се свързва и завръщането на някогашни членове на неразрешената терористична формация Азов** от Турция в Украйна.

Имаше и споменавания за него в договарянията по „ зърнената договорка “ и че сякаш е посетил постройката на Министерството на защитата на Фрунзенската набрежна и че е бил видян в коридорите на президентската администрация. Но какво е приказвал там и с кого е приказвал е въпрос.

" Наскоро в анонимни канали в Telegram, които сами по себе си не заслужават добра дума, само че, доколкото мога да преценява, някой от администрацията на президента обърна внимание на това, се появи доста забавна информация. Което ни показва по напълно нов метод ролята на господин Абрамович в антируската, този път към този момент строго антируската външна политика ",— означи Андрей Перла.

Какво общо има Иля Пономарьов* с това?

Експертът продължи, че има подобен прочут политик, някогашният народен представител от Държавната дума Иля Пономарьов*. Който в Русия е приет освен за непознат сътрудник, само че и за терорист и екстремист и е директно обвързван, както самият той призна, с убийството на съветската журналистка, политолог и евразийска активистка Дария Дугина.

Мъжът пое отговорност за убийството на Дария Дугина. Освен това той твърди, че управлява така наречен „ Руски легион ”***, който сякаш още веднъж води война против Русия и нахлува в Белгородска област.

" Той също по този начин твърди, че има 1800 бойци, " власовци " под оръжие. Освен това той сътвори по този начин наречения „ Конгрес на националните депутати “ в Полша - това е много смешна организация, състояща се освен от задгранични сътрудници, преселници, емигранти от Русия, само че и от хора, които в миналото са били избирани в каквито и да било позиции в обществената политическа власт в Русия ",- сподели Андрей Перла.

В допълнение към Пономарев, тази организация включва и минимум две дузини московски общински депутати. Повечето от тях, участвайки в тези конгреси, избират да не блестят.

Но измежду участниците е Людмила Пономарьова, майката на Иля Пономарьов*, който по едно време беше член на Съвета на федерацията от Чукотския самостоятелен окръг. Освен това, тъкмо когато господин Абрамович беше губернатор на Чукотския самостоятелен окръг.

" Според някои източници госпожа Пономарьова дълго време е била персонален помощник на Роман Абрамович. Тогава тя публично оглави секретариата му, когато беше негов губернатор, и от тази позиция отиде в Съвета на федерацията от Чукотския самостоятелен окръг ",— означи Андрей Перла.

Освен това може да се спори какви съответни указания е дал Абрамович на Пономарьова по това време, дали те включват лобиране за персоналните му ползи или действителна отбрана на ползите на Чукотския самостоятелен окръг.

Но в този момент Пономарьова е освен майка на изселник, непознат сътрудник и патентован терорист, само че съгласно някои източници самата тя взе участие в активността на антидържавното съдружие, основано от Иля Пономарев*.

" И в случай че това е по този начин, тогава можем да предположим, че Роман Абрамович освен взе участие в някои договаряния в Русия и даже от време на време от името на Русия, само че в това време има мощно въздействие върху един от най-сериозните, най-неприятните и най- терористични организации, които работят против нас ",- сподели Андрей Перла.

Кой води война против Русия?

Според политолога в тази осведомителна война е рисково да подценяваме хората, които не харесваме. Защото измежду тях има умни хора, които доста добре познават Русия и знаят всички наши недостатъци. И от това би трябвало да изхождаме.

" Те не са простаци, те не са луди. Те в действителност знаят всички наши недостатъци. Те в действителност имат връзки, в това число и на самия връх. Те в действителност схващат по какъв начин работи държавната машина и от какво зависи съветската стопанска система, по какъв начин е структурирана стопанската система на обособените съветски райони. И те интензивно употребяват всичко това ",- сподели Перла.

Той означи, че когато дронове се взривяват в Татарстан, би трябвало да се разбере, че нито един от тях не би достигнал Татарстан от територията на Украйна. Защото няма такива дронове и няма такива „ спящи ” оператори на Противовъздушна отбрана.

Това значи, че някъде в Русия, релативно близо, е имало негодници, които са приели тази „ поръчка “ и са взели пари за това.

" Които бяха пропагандирани по някакъв метод и може би даже повярваха в правотата на проклетата си идея. И те направиха бойкот, бяха вътре. Кой прави пропагандата в Русия? Ето, господин Пономарьов* да вземем за пример. Чуждестранен сътрудник и терорист.

" Ето, майка му. Ето Конгреса на националните депутати, който той сътвори. Ето господин Абрамович, който, несъмнено, няма директно отношение към това и ние в никакъв случай няма да го потвърдим. Но което напълно явно се намира сред центровете на властта ",– изясни Перла.

Искат да продадат Русия. И я продават на ниска цена

С какво тази обстановка е рискова за страната ни съгласно политолога? Защото в действителното действие на съветската страна прекомерно огромно значение имат хората, които с всички сили се пробват даже не да победят Русия, а желаят да върнат Русия в позицията на васал на Запада.

Тоест в позицията на страна, която не взема решение сама ориста си, само че която слага износа си за Запада по-високо от своите национални и държавни ползи.

Именно тези хора, съгласно Перла, най-много не схващат за какво би трябвало да се борим със Запада, в случай че можем да получим милиарди от „ договорката със зърно “ или да продаваме калиеви торове.

" Затова в този момент би трябвало да подсигуряваме, че съветската страна няма доверие в тези някогашни господари на живота, в тези милиардери, които се отхвърлиха от съветското поданство. За да няма доверие в тях, в тези хора с къщи на езерото Комо, които живеят сред Швейцария и Русия.

Но най-важното е самите те да не са измежду тези, които вземат решения или ги поучават. И образецът на господин Абрамович подсказва, че това е комплицирана, дълга и към момента незавършена работа ",- заключи Андрей Перла.

* Иля Пономарьов - приет за екстремист и терорист, неразрешен в Русия

** Батальон " Азов " - приет за терористична организация, неразрешен в Русия

*** Руски доброволчески корпус, Легион " Свобода на Русия " са терористични и екстремистки организации, чиято активност е неразрешена в Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед29884Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед31520Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед71818Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед31867Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед48589Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед553321Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед182755Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед125947Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дни  Калин Тодоров, атентат, Русия, Ислямска страна, МИ-6, украинското разузнаване  Калин Тодоров, атентат, Русия, Ислямска държ </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР