„Каква е Европа в момента? Последните месеци вече написах 20

...
„Каква е Европа в момента? Последните месеци вече написах 20
Коментари Харесай

Борисов с тревожи думи за Европа: Всяка сутрин се събуждаме с новините за десетки убити и ранени и не казваме истинските причини, а трябва да...

„ Каква е Европа сега? Последните месеци към този момент написах 20 – 30 съболезнователни адреса. Всяка заран се разсънваме с новините за десетки убити и ранени. И си приказваме за аргументите, само че не същинските, тъй като не са комфортни политически. Сега всички се надпреварваме в това какъв брой пари ще вложим във военните, вместо страните от Европейски Съюз да стартират да се пазят дружно “, съобщи по време на полемиката „ Европа още веднъж на път “ министър председателят Бойко Борисов.

Организатор на полемиката е президентът на ПЕС Сергей Станишев. По този мотив Борисов му благодари за това, че е събрал значими персони на полемиката и означи какъв брой е значимо за България да има водач на огромна европейска партия. „ Винаги проблемите идват от Балканите. А ние в този момент вижте какви съседи имаме “, сподели още Бойко Борисов.

" Ние като нация, като политически хайлайф би трябвало да вземем решение - да ще създадем всичко допустимо да влезем в елита. Ние сме длъжни след Гърция да си защитим парите. Като нация би трябвало да бързаме и да си пазиме интереса, не би трябвало да им даваме никакви учредения да кажат " туй не сте свършили " би трябвало да стоите в периферията ", сподели още той.

" Вместо Европейски Съюз да каже – добре за какво не си създадем обща европейска войска. Какво по–просто от това? Имаме единни решения. Колко танка има Германия, Франция, България - дали са ни нужни поотделно на всички тези страни? Европейският съюз би трябвало да се пази със своя защита като цяло ", добави той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР