Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем

...
Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем
Коментари Харесай

Саботажи, конспиративна дейност - това им е оцеляването над 100 години

" Каква деградивна мисъл би трябвало да имаш – в този момент да седнем да мислим и да отидем да разровим нещо, да го създадем по този начин, че да уязвим на другия ден?! “

Така министър председателят Бойко Борисов разяснява на днешното държавно съвещание видеозаписи, на които се вижда човек, който съзнателно вади павета от ремонтираната пътна настилка на столичния бул. " Дондуков ". Коментарът на Борисов е оповестен в стенограмата на съвещанието.

" Представяте ли си каква безочливост е това, каква политическа офанзива – да отидеш, да разровиш подготвена улица, единствено с цел да можеш на другия ден да снимаш и да организираш протести… Саботажи, тайна активност, това е същността на оцеляването им над 100 години ", сподели Борисов пред членовете на кабинета.

Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков пък показва, че единствено през вчерашния ден са подадени повече от 20 подправени сигнала за закъсали коли и тирове.

" Пращаме екипи да оказват помощ, да се отпуши придвижването, става известно, че единствено ги разкарваме. Това не ни е основало компликации в почистването, тъй като, както всички виждат, беше основана добра организация и нямаме затворени пътища… Но подправените сигнали, първо - че хабят скъп запас, лишава се време на екипите, мести се техника, която е нужна за сериозни сектори – демотивират се хората, които се занимават със снегопочистване ", сподели Нанков. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР