„Както знаете, вратите на Консулския отдел на Посолството през делничните

...
„Както знаете, вратите на Консулския отдел на Посолството през делничните
Коментари Харесай

Руският посланик у нас: Посолството е отворено – няма нито тайнственост, нито криминален момент

„ Както знаете, вратите на Консулския отдел на Посолството през делничните дни и в откритото време са отворени за постоянен банкет както на жителите на Русия, по този начин и на чужденците. Тук няма нито някаква загадъчност, нито престъпен миг. По подобен метод работят всички, включително и българската дипломатическа задача в Москва “, съобщи пред публицисти съветският дипломат Елеонора Митрофанова.

„ Прокуратурата на България съобщи за сякаш разкриването на шпионска мрежа, арест на обвинени в предаването на класифицирана информация на съветската страна. В удостоверение бяха демонстрирани видеозапис, на която една жена влиза в Консулския отдел на Посолството, а също по този начин стенограмата от договарянията на неустановени лица. Опирайки се на показаните видео и аудиоматериали, невероятно е да се откри директна и логическа връзка на въпросните лица с работата на посолството на Русия.

Не ми се желае да върша паралел, само че международно фамозната пиар акция на тогавашния държавен секретар на Съединени американски щати Колин Пауъл по време на съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации с епруветка с химическото оръжие, което по този начин и не беше открито след нашествието в Ирак, или фалшив фотосите на “Бели каски” в Сирия за сякаш потреблението от страна на Дамаск на химикали против мирните си жители, или осъждащите Русия изказвания на висши държавни чиновници на редица западни страни, основани на доказателства в жанр highly likely (в превод от британски “много вероятно” - б.р.), ни постановат да оценяваме сериозно сходни пърформанси (представяния - бел. р.). Между другото следствието на злополуката на малайзийския аероплан над територията на Украйна през 2014 година към момента не е приключено. “, акцентира Митрофанова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР